heh tylko zeby psiarnia ich nie zatrzymywała. pomyslą ze ktoś kupił chorągiewkę z czteropakiem, chorągiewkę zamocował, czteropak wypił i pojechał
ale to tak zatrtem, a pomysł oczywiscie godny uwagi, tylko czy zostanie zauważony? czy pani martusia pofatyguje się tu zerknąć, aby zaczerpnąć jakiś pomysł??wątpię... cos mi się wydaje coraz bardziej, ze ten makretnig w klubie, to jest tylko z nazwy, a tak naprawdę to czyms innym sie zaprząta... a jeśli jednak bardzo chcą dbać o ten marketing, to nie widze innej opcji jak utworzenie jakiegoś rodzaju komórki mającej na celu kontakty z kibicami, która by się tym zajmowała, zbierała pomysły, analizowałą je i wykonywała. ale dlaczego nie ma takiego czegoś...? no dlaczego? coś tu naprawde dziwnie jebie, za dużo irracjonalnych posunięc z ich strony.... czy to znaczy im nie zależy, ze klub wali w chuj i działa sam przeciw sobie? hmmmmm to moze jednak wątek na dyskusję w jakimś innym tematem...
PogońTV to nowość jaką chcemy zaprezentować naszym kibicom. Poprzez bardzo popularny serwis Youtube.pl zamierzamy prezentować naszym fanom skróty z meczów, relacje z treningów, wywiady i wiele wiele innych.
W chwili obecnej zawartość naszego kanału jest dość mała ale z tygodnia na tydzień będzie się ona powiększać. To samo dotyczy szaty graficznej naszego kanału, która niedługo zmieni się w bardziej atrakcyjną dla oka. Nasz kanał znaleźć można pod adresem internetowym http://pl.youtube.com/user/PogonSzczecinSA . Bezpośredni odnośnik do naszych zasobów znaleźć można również w prawym menu naszej strony. Zapraszamy do odwiedzania!
www.pogonszczecin.info
Ostatnio edytowany przez: kiko, 24 września 2008, 17:39 [1 raz(y)]
Ja jestem zdania,że upadł ten pomysł z jednego powodu.Słabe wyniki i przedewszystkim gra Pogoni,pozatym brak atmosfery ostatnimi czasy na Pogoni chyba zniechęcił do tej akcji,smutne ale prawdziwe.
Nieść życie swe dla ideału i swoją krew i marzeń sny...60 LAT POGOŃ W NASZYCH SERCACH TKWI !!!
Dokładnie! ostatnio mi się to samo przypomniało. Miało to być we wrześniu-październiku...ma ktoś wiarygodne info co do tego meczu?
Ja jestem zdania,że upadł ten pomysł z jednego powodu.Słabe wyniki i przedewszystkim gra Pogoni,pozatym brak atmosfery ostatnimi czasy na Pogoni chyba zniechęcił do tej akcji,smutne ale prawdziwe.
temat nie umarł. Czy mecz się odbędzie? okaże się zapewne niedługo. Rok Jubileuszowy się jeszcze nie skończył.
"Superkiller" szczecińskiej Pogoni Marek Kowal wraz z pomocnikiem Tomaszem Parzym odwiedzili w poniedziałek Szczecińskie Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa.
Dzisiaj na oficjalce. Co za "superdebil" pisze te teksty ?
"Superkiller" szczecińskiej Pogoni Marek Kowal wraz z pomocnikiem Tomaszem Parzym odwiedzili w poniedziałek Szczecińskie Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa.
Klasyfikacja strzelców:
10 goli - Jakub Smektała (Jarota Jarocin),
9 goli - Marek Kowal (Pogoń Szczecin), Tomasz Mikołajczak (Nielba Wągrowiec),
8 goli - Piotr Burski (Gawin Królewska Wola), Michał Kojder (Lechia Zielona Góra),
7 goli - Roman Maciejak (Nielba Wągrowiec), Arkadiusz Piech (Gawin Królewska Wola),
6 goli - Mateusz Piątkowski (Gawin Królewska Wola),
5 goli - Piotr Bajera (Zawisza Bydgoszcz), Krzysztof Myśliwy (Zagłębie Sosnowiec),
Klasyfikacja strzelców:
8 goli - Piotr Burski (Gawin Królewska Wola), Michał Kojder (Lechia Zielona Góra),
7 goli - Roman Maciejak (Nielba Wągrowiec), Arkadiusz Piech (Gawin Królewska Wola),
5 goli - Piotr Bajera (Zawisza Bydgoszcz), Krzysztof Myśliwy (Zagłębie Sosnowiec),
Klasyfikacja strzelców:
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.