Wiem, że teoretycznie to już znane i oklepane, ale reakcja dzieciaków mówi sama na siebie. Wizyty takie powinny być na porządku dziennym. Każde dziecko po powrocie do domu zapewne opowiada o tym, kto ich odwiedził i nie wierzę, że nie padło choćby kilka pytań do rodziców " zabierzesz mnie na mecz" czy "kupisz mi koszulkę".
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 17/11/2013 14:03
Panowie mam pytanie odnosnie akcji 1+1=3. Chodzi mianowicie o to. Mam kupiony bilet na Zagłębie, mam zamiar kupić na Zawiszę z tym że nie wiem czy na mecz pójdę(praca). Czy w tym wypadku również należy mi się darmowy bilet na Jage. Czy warunkiem uczestnictwa w promocji jest obecność na stadionie(patrz. odbicie karty kibola przy bramce).
po co wprowadzasz w błąd? MUSISZ BYĆ NA DWÓCH WCZEŚNIEJSZYCH MECZACH.
z ofi: Warunkiem otrzymania darmowego biletu na ostatni tegoroczny mecz w Szczecinie jest obecność na wcześniejszych dwóch spotkaniach.
No a co jak ktoś np. już przed Zagłębiem kupił na Zawiszę i dostał za darmo bilet na Jagę, a nie poszedłby na któryś z tych meczy? Zabraliby mu bilet i kazali płacić? No chyba nie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.