Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 01/08/2008 19:29
Piątek był jedynym dniem w którym nabywać można było bilety na wyjazdowy mecz Pogoni Szczecin z Victorią Koronowo. Specjalnie z tej okazji kasa klubowa czynna była do godziny 18.00. Kilka dni temu po konsultacji ze Stowarzyszeniem Kibiców „ortowcy”, zarząd Pogoni wystąpił do klubu z Koronowa o 200 biletów. Sprzedano ich jednak tylko 25...
Kibice ze Szczecina, którzy zaopatrzyli się w wejściówki nie będą mieli najmniejszych problemów z dostaniem się na stadion. Jak wyglądać będzie sytuacja tych którzy wybierają się na mecz, a nie posiadają biletów? – tego nie wiemy...
Słowa zbyt mocne ale ... zachowanie Kowala też mi się nie podobało - jego postawa np. siedzenie, a właściwie leżenie na krześle ... luz luzem ale wszystko ma swoje granice - w ten sposob zwolennikow sobie nie poszerza ... ma okazje chocby dzisiaj na boisku.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 02/09/2008 17:42
a ja mam takie zapytanie jedno....
mianowicie czemu na plakatach nie jest juz uzywany herb jubileuszowy, tylko normalny? czy to oznacza ze obchody zostają zakończone po jednej rundzie rozgrywek w roku jubileuszowym? moim zdaniem powinny trwać przez cały rok. nie to zebym się czepiał, ale...?
ktoś coś wie?
pzdr!
a ja mam takie zapytanie jedno....
mianowicie czemu na plakatach nie jest juz uzywany herb jubileuszowy, tylko normalny? czy to oznacza ze obchody zostają zakończone po jednej rundzie rozgrywek w roku jubileuszowym? moim zdaniem powinny trwać przez cały rok. nie to zebym się czepiał, ale...?
ktoś coś wie?
pzdr!
hmm... Chyba obchodz jeszcze trwają bo np. na telebimie (wynik, zaproszenia na następne spotkanie)używany jest herb jubileuszowy [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Programy meczowe wracają; pozytywne info jak dla mnie
Śmieszne te programy meczowe. Podani tylko zawodnicy obu zespołów i nic więcej. Mogliby wziąć przykład z Pogoni 04.
...rzeczywiście jak go zobaczyłem to aż przysiadłem z wrażenia to za już te z 98 roku (czarno białe) miały swój klimat i były o wiele ciekawsze pomimo znikomej szaty graficznej...
Programy meczowe wracają; pozytywne info jak dla mnie
Śmieszne te programy meczowe. Podani tylko zawodnicy obu zespołów i nic więcej. Mogliby wziąć przykład z Pogoni 04.
...rzeczywiście jak go zobaczyłem to aż przysiadłem z wrażenia to za już te z 98 roku (czarno białe) miały swój klimat i były o wiele ciekawsze pomimo znikomej szaty graficznej...
myślę że będzie dobrze, to chyba nie problem dorzucić do składów rybrykę "ciekawostki" albo "trochę historii" lub jakieś niewyszukane statystyki ligowe
jasne, że nie problem. jesli macie jakies pomysly co moglo by zaciekawić w takim informatorze to prosil bym o sugestie. nie musimy zamykac sie w dwóch stronach. z góry dzięki za pomoc!
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 16/09/2008 23:03
Ewidentnie brak rozmachu w marketingu,słabo widać działania klubu w rozumieniu promocja=zarobek,a szkoda!!
Uważam,że ciekawą akcją byłoby zaangażowanie Bosmana do pewnej akcji np.idąc do sklepu i kupując specjalnie oznaczony czteropak piwka otrzymalibyśmy chorągiewkę klubową( wzór do uzgodnienia) do umocowania przy szybie samochodowej.Koło by się zamknęło,gdyż większa ilość sprzedanego trunku,to więcej kasy dla klubu i samego browaru,a po mieście mogłoby śmigać i ubarwiać ulice bardzo wiele wozów,nie mówiąc już o tym jak przed meczem odczuwałoby się atmosferę.
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Ewidentnie brak rozmachu w marketingu,słabo widać działania klubu w rozumieniu promocja=zarobek,a szkoda!!
Uważam,że ciekawą akcją byłoby zaangażowanie Bosmana do pewnej akcji np.idąc do sklepu i kupując specjalnie oznaczony czteropak piwka otrzymalibyśmy chorągiewkę klubową( wzór do uzgodnienia) do umocowania przy szybie samochodowej.Koło by się zamknęło,gdyż większa ilość sprzedanego trunku,to więcej kasy dla klubu i samego browaru,a po mieście mogłoby śmigać i ubarwiać ulice bardzo wiele wozów,nie mówiąc już o tym jak przed meczem odczuwałoby się atmosferę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.