NIe znam sie na tych Waszych konkursach, ale jak piszesz na ogolnym forum "wyczaili" to "samo przez sie" zalatuje przypalem. miazga jakas to nieogarniecie.
ps. moje pokolenie sporo zrobilo na Pogoni dzieki internetowi. Z wieloma Kolegami poznalismy sie ponad 10 lat temu przez forum. Wiele akcji bylo tu zapoczatkowanych - np."spiewamy kurwa" w 2004 roku......ALE to co sie dzieje z dzisiejszymi 16-21 latkami to jest kurwa miazga.Pokolenie bravo, neostrady i chuj wie czego tego nie przebije. To juz jest wyprany mozg. Tepota w czystej postaci.Wstyd i zgrzytanie zebow.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odnosząc się do tego co napisałeś od razu przyszedł mi do głowy ten filmik: http://www.pindos.pl/node/1200 Niech to posłuży za komentarz do ich "myślenia".
...ALE to co sie dzieje z dzisiejszymi 16-21 latkami to jest kurwa miazga.Pokolenie bravo, neostrady i chuj wie czego tego nie przebije. To juz jest wyprany mozg. Tepota w czystej postaci.Wstyd i zgrzytanie zebow.
Odnosząc się do tego co napisałeś od razu przyszedł mi do głowy ten filmik: http://www.pindos.pl/node/1200 Niech to posłuży za komentarz do ich "myślenia".
jeżeli to nie był tylko montaż, a jakaś średnia odpowiedzi to ja jestem porażony, to kurwa w ogóle nie jest śmieszne, płakać nad debilami trzeba!
Tak trochę w temacie - ktoś mógłby się ogarnąć więcej poczytać pogadać z kimś mądrzejszym i nie robić przypału wpisami na forum braci w temacie flag:
"A flaga ze swastyka to jednorazowy wybryk jakiegoś idioty mam nadzieje? "
A kto to?
ps. moje pokolenie sporo zrobilo na Pogoni dzieki internetowi. Z wieloma Kolegami poznalismy sie ponad 10 lat temu przez forum. Wiele akcji bylo tu zapoczatkowanych - np."spiewamy kurwa" w 2004 roku......ALE to co sie dzieje z dzisiejszymi 16-21 latkami to jest kurwa miazga.Pokolenie bravo, neostrady i chuj wie czego tego nie przebije. To juz jest wyprany mozg. Tepota w czystej postaci.Wstyd i zgrzytanie zebow.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 14/05/2013 01:48
Czy jubileuszowy szal z oficjalnego sklepu jest rzeczywiście w takich hujowych kolorach (bo nie są to nasze barwy) jak na zdjęciu? Bo z pewnością tego czerwonego nie można nazwać bordowym. Chyba że to tylko magia zdjęcia, widział ktoś może ten szal na żywo?
Wspomnę tylko, że tego drugiego modelu dalej "brak w magazynie"
A na WSZYSTKICH plakatach i banerach widnieje "popsuty" herb Pogoni... Gryf jakby w połowie dziure miał w sobie, wygląda jakby był źle wydrukowany, powtarza się taki na wszystkim... Nie mam foty, ale plakaty porozwieszane są po całym mieście, a chyba ze 3 banery są na dworcu, tam najbardziej to widać.
Ciekawe kto zjebał.
Ciekawy pomysł z promocją klubu podczas Juwenaliów. Koncerty przy stadionie, akcja "Sektor studencki za dychę" (Strona na fb)
A na WSZYSTKICH plakatach i banerach widnieje "popsuty" herb Pogoni... Gryf jakby w połowie dziure miał w sobie, wygląda jakby był źle wydrukowany, powtarza się taki na wszystkim... Nie mam foty, ale plakaty porozwieszane są po całym mieście, a chyba ze 3 banery są na dworcu, tam najbardziej to widać.
Ciekawe kto zjebał.
Mała podpowiedź dla klubu - warto by były to rozreklamować bardziej podczas tych wspomnianych Juwenaliów np. Poprzez reklamę między koncertami, rozdawanie jakichś ulotek zapraszających na mecze (oba z Górnikiem i Polonią) przez Gryfusa - na pewno informacja ta dotarłaby do większej ilości potencjalnych odbiorców.
Mała podpowiedź dla klubu - warto by były to rozreklamować bardziej podczas tych wspomnianych Juwenaliów np. Poprzez reklamę między koncertami, rozdawanie jakichś ulotek zapraszających na mecze (oba z Górnikiem i Polonią) przez Gryfusa - na pewno informacja ta dotarłaby do większej ilości potencjalnych odbiorców.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.