To wejście na mecz niemal za darmo! Jednocześnie kibice, którzy mają za sobą długą przygodę z Jagą, ale po drodze zapomnieli, że najważniejsze jest chodzenie na mecze i tworzenie jedynej w swoim rodzaju atmosfery na Jagiellonii, mogą sobie pozwolić na wyrobienie karty kibica i zakup biletu bez zbytniego obciążenia finansowego! To także okazja do zabrania kolegów, koleżanek, którzy zawsze chcieli poczuć te emocje na żywo!
Moim zdaniem głównym problemem frekwencji na Pogoni nie jest wcale klubowy marketing (fakt, że chujowy) tylko mentalność i nastawienie ludzi. Po rozmowach z niektórymi osobami (chodzącymi regularnie na Pogoń w 1. sezonie w I lidze) można wyciągnąć wnisoki, że po prostu mają wyjebane teraz na mecze i według mnie akcje marketingowe nie odgrywają tu kluczowej roli.
Oczywiście marketing klubowy jest bardzo ważny, ale ma on głównie trafiać do nowych klientów, a jest naprawdę spora grupa ludzi śledząca wyniki, oglądająca Pogoń w tv tylko po prostu nie chodząca na stadion. I tu moim zdaniem tkwi głowny problem. W Szczecinie jest za dużo kibiców sukcesu. Doskonały przykład to runda wiosenna 09/10. PP z Ruchem i 13 tys. kibiców, a pare dni później na ligowym ze Stalówką zaledwie 1,5 tys. Wszystko niestety zależy od menatlności, a tą jak ktoś na forum mądrze napisał bardzo trudno zmienić.
Ostatnio edytowany przez: hejpogongol, 3 kwietnia 2013, 20:09 [2 raz(y)]
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Wina może leżeć po obu stronach. Klub drukuje plakaty i je dostarcza, ale nie zapyta się w jaki sposób usytuowana są ramy w autobusach. Pech chciał,że akurat ta "JEDYNA" była inaczej haha
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 05/04/2013 08:48
Piłkarze Pogoni Szczecin postanowili wynagrodzić swoim kibicom porażkę, którą ponieśli w poniedziałek w prestiżowym meczu z Lechem Poznań. Występujący w ekstraklasie klub, chcąc wkupić się ponownie w łaski fanów, zaprosił ich na grilla.
Spotkanie ma odbyć się w rocznicę powstania klubu 21 kwietnia, dzień po ligowej potyczce z Legią Warszawa. Pogoń zobowiązała się pokryć koszt poczęstunku, w skład którego mają wejść piwo i kiełbaski.
- Chcemy w ten sposób dotrzeć do kibiców, przedstawić im się, odpowiedzieć na ich pytania - powiedział bramkarz Dusan Pernis.
ile osób wystawiają na tego grilla, czy banda na bandę?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
też własnie mnie to zastanawialo jakie sklady wezma udział (uwaga na Radka, potencjalnego lidera, wariat w kominiarce a i bluizgac umie )
ogolnie co do tego pomysłu mam mieszane uczucia w pierwszej chwili pomyslalem przeciez primaaprilis juz byl... a tak na marginesie co my jestesmy ŁKS czy jacys inni materialisci?? mysla ze postawia browar i kielbe i wszystko bedzie ok?? chca naprawic to co spieprzyli to niech wygraja 3 kolejne mecze kurwa
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Piłkarze Pogoni Szczecin postanowili wynagrodzić swoim kibicom porażkę, którą ponieśli w poniedziałek w prestiżowym meczu z Lechem Poznań. Występujący w ekstraklasie klub, chcąc wkupić się ponownie w łaski fanów, zaprosił ich na grilla.
Spotkanie ma odbyć się w rocznicę powstania klubu 21 kwietnia, dzień po ligowej potyczce z Legią Warszawa. Pogoń zobowiązała się pokryć koszt poczęstunku, w skład którego mają wejść piwo i kiełbaski.
- Chcemy w ten sposób dotrzeć do kibiców, przedstawić im się, odpowiedzieć na ich pytania - powiedział bramkarz Dusan Pernis.
ile osób wystawiają na tego grilla, czy banda na bandę?
też własnie mnie to zastanawialo jakie sklady wezma udział (uwaga na Radka, potencjalnego lidera, wariat w kominiarce a i bluizgac umie )
ogolnie co do tego pomysłu mam mieszane uczucia w pierwszej chwili pomyslalem przeciez primaaprilis juz byl... a tak na marginesie co my jestesmy ŁKS czy jacys inni materialisci?? mysla ze postawia browar i kielbe i wszystko bedzie ok?? chca naprawic to co spieprzyli to niech wygraja 3 kolejne mecze kurwa
To rzeczywiście jest tylko mój spóźniony żart prima aprilisowy... Tak jak żartem była postawa piłkarzy w meczu z lechem...
Oryginalna wiadomość brzmi ttochę inaczej, ale data 21. kwietnia mnie zainspirowała...
Piłkarze Hamburger SV postanowili wynagrodzić kibicom dotkliwą porażkę, którą ponieśli w sobotę w meczu z Bayernem Monachium (2:9). Występujący w niemieckiej ekstraklasie klub, chcąc wkupić się ponownie w łaski fanów, zaprosił ich na grilla.
Spotkanie ma odbyć się 21 kwietnia, dzień po ligowej potyczce z Fortuną Düsseldorf. Hamburger SV zobowiązał się pokryć koszt poczęstunku, w skład którego mają wejść piwo i kiełbaski.
- Chcemy w ten sposób dotrzeć do kibiców, przedstawić im się, odpowiedzieć na ich pytania - powiedział bramkarz Rene Adler.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Dziś w autobusie widziałem plakat zachęcający do przyjścia na mecz Pogon - Lech, jak o frekwencję na Lecha byłem w miarę spokojny to na Widzew mam duże obawy.
Ja już wczoraj widziałem plakaty na mecz z Widzewem. Więc te z Lechem to może jakieś pojedyncze zostały...
Chyba po raz pierwszy widzę któregoś z piłkarzy "prywatnie", który ma założone barwy w miejscu publiucznym. Brawo Radek!
obejrzyj do końca. jak już po wywiadzie Radek ściąga szalik i oddaje temu dziennikarzowi..
pierwsza kwestia, ze nikt tego nie wyciał, bo wstyd jak cholera
druga sprawa już bardziej powalona - wyglada to tak jakby szaliczek wzięty z fan shopu, nałozony na szyje Janukiewicza, wywiadzik przed kamerą, ściągamy i szaliczek trafia do fan shopu spowrotem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.