Chyba na innym swiecie zyjesz. W Szczecinie nie mieszkaja sami kibice Pogoni. Fakt, ze mecz z Lechem jest pewnie jedynym w tej rundzie, ktory moglby przyciagnac kibicow na mecz, ale z tego co wiem to klub powinien wychodzic do kibicow z inicjatywa, a nie na odwrot, niech sie potem nie dziwia, ze bede pustki na stadionie. Jak ktos sie nie jara pilka nozna, Pogonia tylko od czasu do czasu skorzysta z okazji i przyjdzie to skad ma wiedziec, ze jest mecz? Kazdy smiga po miescie codziennie i co? Nawet zakichanego plakatu nie widzialem nigdzie.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 26/03/2013 11:53
mam podobne odczucia.. mecz z Lechem, najbardziej chyba elektryzujące spotkanie w Szczecinie, każdy mecz z nimi to ciśnienie którego nikomu nie trzeba wyjaśniać, ale że na mieście nie widać ŻADNYCH info apropo meczu? to powinno każdego bić w oczy żeby już wiedział co ma robić 1 kwietnia.. RAZEM WSZYSCY KU CHWALE WIELKIEJ POGONI
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 26/03/2013 13:12
hmmm jeszcze 3-4 lata temu "młodzi" chodzili od sklepu do sklepu i pytali o mozliwośc wywieszenia plakatu z info o meczu .A teraz coraz mniej samoinicjatywy lub brak chęci lub kasy na zorganizowanie plakatu z jakimś śmiesznym rysunkiem na temat meczu Pogoń : Amica Wronki/Lech Poznań . ech czasy sie zmieniaja I bez napinki żebym sam coś zrobił... (u mnie są 3 szyby na plakaty ) Pozdrawiam
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Chyba marzenie to by było
aktualnie to bileciki słabo schodzą, kiepska reklama na mieście totalnie aż wstyd no ale to nic nowego ze strony marketingu naszego klubu...
gdyby nie kibice którzy z własnej woli plakaty wieszają i sieją reklame po znajomych to na tym stadionie było by o połowe mniej ludzi na meczach
Chyba marzenie to by było
aktualnie to bileciki słabo schodzą, kiepska reklama na mieście totalnie aż wstyd no ale to nic nowego ze strony marketingu naszego klubu...
gdyby nie kibice którzy z własnej woli plakaty wieszają i sieją reklame po znajomych to na tym stadionie było by o połowe mniej ludzi na meczach
Dziś w autobusie 84 plakat meczu..., ale do gory nogami
hmmm jeszcze 3-4 lata temu "młodzi" chodzili od sklepu do sklepu i pytali o mozliwośc wywieszenia plakatu z info o meczu .A teraz coraz mniej samoinicjatywy lub brak chęci lub kasy na zorganizowanie plakatu z jakimś śmiesznym rysunkiem na temat meczu Pogoń : Amica Wronki/Lech Poznań . ech czasy sie zmieniaja I bez napinki żebym sam coś zrobił... (u mnie są 3 szyby na plakaty ) Pozdrawiam
Nie do konca to byla samoinicjatywa, a raczej madre nakrecenie srodowiska i skierowanie potencjalu i liczby mlodych na szerzenie granatowo - bordowej propagandy.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Powiem wam, że wolę te 7 tys. nakręconych ludzi, znających przyśpiewki niż 15 tys. ludzi na stadionie z czego 13 przyszło popatrzeć na Lecha, 1 tys. to zajarani fanatycy Pogoni, a pozostały tys. to kibole Lecha.
pierdolenie, pełny stadion to inny klimat, pikniki muszą być, bo jednak mecz na pustym stadionie jest znacznie smutniejszy
Powiem wam, że wolę te 7 tys. nakręconych ludzi, znających przyśpiewki niż 15 tys. ludzi na stadionie z czego 13 przyszło popatrzeć na Lecha, 1 tys. to zajarani fanatycy Pogoni, a pozostały tys. to kibole Lecha.
Na dzień dzisiejszy i tak nie mamy możliwości, aby sprowadzić 7 tysięcy osób znających większość przyśpiewek, zwłaszcza kiedy ciężko o stuprocentową frekwencję takich osób nawet na samym młynie. Najważniejsze żeby ludzie żyli spotkaniem i to jeszcze przed godziną zero.
Nie do konca to byla samoinicjatywa, a raczej madre nakrecenie srodowiska i skierowanie potencjalu i liczby mlodych na szerzenie granatowo - bordowej propagandy.
Więc powiedz mi czemu nagle to znikneło od jakiegoś czasu ? Gdzie tkwi problem ? Bo dla mnie gdy bylismy w II lidze a potem w I to na mieście było o wiele głosniej na temat najbliższych spotkań Pozdrawiam
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Oni się boją , że jak bedzie za dużo ludzi to jeszcze nam stadion wybudują nowy i co wtedy? Lepiej na spokojnie cieszyc sie z tych 3-4 tysi na mecz.
Niestety dla mnie 10 tys to bedzię maało na mecz z Pyrami .Powinniśmy jak kiedyś siedzieć na schodach
Na tą chwile niby to śmieszna liczba ale realna...
Wstyd będzie jak będzie na stadionie w tym dniu 5-7 tys ludzi ale robimy swoje i jebać kibiców sukcesu
Na tą chwile niby to śmieszna liczba ale realna...
Wstyd będzie jak będzie na stadionie w tym dniu 5-7 tys ludzi ale robimy swoje i jebać kibiców sukcesu
Coraz wiecej osob jebiecie.
Prawie ze juz nawzajem siebie.
Jednym nie pasuja pikniki innym "kibice sukcesu" i nagle chlopaczki co od pol roku chodza na Pogon sa tymi najwierniejszymi.
Opanujcie sie i wiecej szacunku nawzajem.
Idealna sytaucja - pelny stadion plus nabity, dobrze prowadzony mlyn. Nie jeden raz to dzialalo i wtedy nikt nie plakal o kibicach sukcesu, jak 12-20 tys ryknelo nasze hity.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.