Wiem spinają się na nas Zresztą jak My zawsze na nich
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
p.s. grupa ultras powinna wprowadzić ograniczenie wiekowe na młyn.
bo co? jeżeli mały chłopiec śpiewa to dlaczego ma nie być na młynie? co za pierdolenie
Bo uważam, że młody chłopiec ma mniej decybeli niż dorosły mężczyzna, a po drugie zaczęło by chodzić więcej dorosłych osób na młyn.
Uważam, że u nas jest problem z tym by zachęcić dorosłych do przychodzenia na młyn i aktywnego dopingu, myślę że to by pomogło. Takie jest moje zdanie i go nie zmienię. Oceniam to z autopsji.
z zapytaniem na [email protected] gdzie mozna teraz wymienic VOUCHER na KARNET od dwóch dni ZERO odpowiedzi
nie wiem do jakiej kategorii to mamy zaliczyc - ten brak reakcji
naprawde szkoda, zniechecaja nas tylko do przyjscia na stadion!!!!
---------- Ursprüngliche Nachricht ----------
Von: "PogonSzczecin.de" <[email protected]>
An: [email protected]
Datum: 18. März 2013 um 15:34
Betreff: Fan Shop
Dzien dobry,
chcielismy sie dowiedziec jak to jest z wymiana vouchera teraz w tygodniu, jak wedlug oficjalnej strony jest w Fan Shopie remont.
Czy w piatek remont jeszcze bedzie? Jezeli tak, gdzie mozemy wymienic voucher na karnet?
Czy moze w dniu meczu z Lechem tez bedzie mozna wymienic?
Bardzo pilne.
PozdrawiaMY
Berlinski Fan Club
a z niemiec szykuje sie rekordowa frekfencja na nastepny mecz
Ostatnio edytowany przez: Berliński FC ´09, 20 marca 2013, 10:44 [1 raz(y)]
Tez jeszcze nie wymienilem voucheru na karnet i przed chwila zadzwonilem do klubu w tej sprawie.
Dowiedzialem sie, ze vouchery mozna wymieniac w dni powszednie w budynku klubowym na parterze oraz w dniu meczu we wszystkich kasach.
dzieki Kostek!
ale zeby klub odpowiedzial na maila - byloby milej (po co te emaile maja, dzwonic czlowiek z pracy w godzinach pracy nie moze zawsze), ale to juz tyczy sie z CUDEM chyba
no tak PogonSzczecin.de to konkurencja dla oficjalnej strony - trzeba ja zwalczac
Tez jeszcze nie wymienilem voucheru na karnet i przed chwila zadzwonilem do klubu w tej sprawie.
Dowiedzialem sie, ze vouchery mozna wymieniac w dni powszednie w budynku klubowym na parterze oraz w dniu meczu we wszystkich kasach.
dzieki Kostek!
ale zeby klub odpowiedzial na maila - byloby milej (po co te emaile maja, dzwonic czlowiek z pracy w godzinach pracy nie moze zawsze), ale to juz tyczy sie z CUDEM chyba
no tak PogonSzczecin.de to konkurencja dla oficjalnej strony - trzeba ja zwalczac
szok, że telefon odebrali, a Ty jeszcze na maila byś odpowiedzi chciał
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.