A myślisz, że jak na ten filmik trafiłem . A tak na poważnie - uznałem, że warto tutaj też wkleić - być może o 0,0000001% zwiększy to szanse, iż coś "normalnego" stworzy PogońTV.
Edi z Rudnickim dzisiaj w Turbokozaku. Fajnie, że z szalikiem Pogoni, ale już dres mogli mu dać z lepiej przyszytym herbem...
jak będą jakieś linki to wrzućcie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Spodziewalem sie czegos lepszego. Co ciekawe Edi na jesieni w C+ twierdzil, ze w Pogoni najlepszy w takich zabawach byl Radler. W zyciu bym sie nie spodziewal
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Z dotychczasowych danych wynika, że najchętniej klikanym elementem aplikacji jest dział „Aktualności”. Gdy przypomnimy sobie, że podstawowy cel aplikacji to „być na bieżąco” z życiem drużyny, możemy stwierdzić, że „Lech Poznań Mobile” spełnia oczekiwania.
Czy naprawdę nasz klub potrzebuje tych 3 zł (minus prowizja dla Google!) i nie może aplikacji udostępnić za free??
Chcą zarabiać na rynku mobile, niech utworzą mobilną zakładkę do kupna biletów, gadżetów itp..
Jakiś czas temu dyskutowalismy o aplikacji mobilnej Pogoni.
Od tego czasu niestety nic się nie zmieniło, dalej jest płatna i osiągnęła oszałamiającą liczbę ściągnięć w przedziale 50-100 razy...
Tymczasem u pyrusów 100x ściągnięć więcej:
Z dotychczasowych danych wynika, że najchętniej klikanym elementem aplikacji jest dział „Aktualności”. Gdy przypomnimy sobie, że podstawowy cel aplikacji to „być na bieżąco” z życiem drużyny, możemy stwierdzić, że „Lech Poznań Mobile” spełnia oczekiwania.
Czy naprawdę nasz klub potrzebuje tych 3 zł (minus prowizja dla Google!) i nie może aplikacji udostępnić za free??
Chcą zarabiać na rynku mobile, niech utworzą mobilną zakładkę do kupna biletów, gadżetów itp..
zgadzam się i też nie rozumiem dlaczego nie zdecydują się na puszczenie darmowej aplikacji... skutkiem tego, że jest ona płatna jest nikłe zainteresowanie, a więc i bezcelowość jej rozbudowywania/aktualizowania i tak dalej.
Od tego czasu niestety nic się nie zmieniło, dalej jest płatna i osiągnęła oszałamiającą liczbę ściągnięć w przedziale 50-100 razy...
zgadzam się i też nie rozumiem dlaczego nie zdecydują się na puszczenie darmowej aplikacji... skutkiem tego, że jest ona płatna jest nikłe zainteresowanie, a więc i bezcelowość jej rozbudowywania/aktualizowania i tak dalej.
Jesli do licytacji dojdzie, to wizac udzial bedzie mogl w niej kazdy niezaleznie czy jest z Poznania czy Gdynii. Wszystko rozbija sie o kase, zalezy na ile wyceniony zostanie herb przez rzeczoznawce, zachowujac proporcje, czyli herb = 100 tys. zl to cena wywolawcza w pierwszej licytacji wyniesie 100 tys. zl, jesli nikt nie zdecyduje sie na wykup, to po jakims czasie w drugiej licytacji bedzie za 50 tys. zl. W obu przypadkach pyry jak i biedaki z Gdynii moga sie schowac i przyniesc po gofrze dla Mroczka
Pierdolenie nie pierdolenie. Sam tekst czy to gs czy nie powinien wywołać reakcję. Tu już nie chodzi o to co się dzieje w Szczecinie ale w Polsce. Jakaś reakcja i to nie tylko w środowisku kibiców ale i klubu powinna zaistnieć.
Odbiegając od tematu herbu.
W niedzielę mamy pierwszy mecz w Szczecinie. Czy ktoś z Was widział na mieście, w autobusie, czy gdziekolwiek indziej jakieś zaproszenie na to spotkanie? Ja niemal codziennie przejeżdżam pół Szczecina i jedynie co mogę zauważyć to zaproszenie do kupowania vocherów na karnety.
Widziałem a autobusach plakaty wiszące...bokiem. Nie dostosowali formatu i przez to plakaty są w ogóle nieczytelne.
Odbiegając od tematu herbu.
W niedzielę mamy pierwszy mecz w Szczecinie. Czy ktoś z Was widział na mieście, w autobusie, czy gdziekolwiek indziej jakieś zaproszenie na to spotkanie? Ja niemal codziennie przejeżdżam pół Szczecina i jedynie co mogę zauważyć to zaproszenie do kupowania vocherów na karnety.
Widziałem a autobusach plakaty wiszące...bokiem. Nie dostosowali formatu i przez to plakaty są w ogóle nieczytelne.
To ten słynny marketing z którym mieli ruszyć na wiosne bo na jesieni nie wykorzystali szansy jak to pan rzecznik bełkotał? no cóż teraz ją wykorzystują w 100% nie ma co
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.