Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 13/02/2013 19:06
Jak juz o rzeczniku... Ja niestety nie moglem liczyc na wspolprace lub pomoc przy tworzenu Pogoni do FM-a. Mimo, ze probowalem sie kontaktowac w kwestiach dla mnie niezbyt jasnych, a dotyczacych funkcjonowania klubu. Raz dostalem tylko odpowiedz, ze nie ma jeszcze takich danych A zaczynalo sie fajnie, na napisanego maila oddzwonil, ale to bylo na poczatku jego dzialalnosci.No i merytorycznej informacji nie otrzymalem zadnej. Niestety.
Ciekawe co teraz Smolny i rzecznik prasowy zrobią nie dadzą akredytacji vałce , wytoczą proces sądowy o zniesławienie hehe. Pewnie Kasprzyk jak Kasprzyk jemu to lata ale w tym artykule można się dowiedzieć o ingerencji wiceprezesa , dyrektora sportowego - Smolnego a to mu chluby i dobrego PR jako osobie jednej z najważniejszych w klubie nie przynosi.
Sytuacja powazna, ale i tak mam wrazenie,ze tu nie o chlopaka chodzi a o prywatna wojenke miedzy v-ka a oficjalka, a raczej Kasprzykiem.Nie mam ochoty w to ingerowac, bo gowno mnie to obchodzi, ale nie podoba mi sie, ze v-ka wyciera sobie morde jednym z naszych juniorow. Skoro juz siegneli po pomoc prawna, to sa inne metody zeby takie spory rozstrzygac, a nie robic niepotrzebny szum w internecie wobec mlodego chlopaka, sami w tym momencie robia mu pod gorke.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 21/02/2013 19:32
Dziś zupełnie przypadkiem w jednym ze sklepów natknąłem się na pieczywo sPortowców. Nic się nie o nim nie mówiło, myślałem że już dawno przestali je produkować, ale nie o tym chciałem. Spośród innych produktów wyróżnia się tym, iż jest przepasane papierową 'szarfą' w barwach klubowych, z herbem i... no właśnie, z adresem strony internetowej - www.pogonszczecin.info
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.