Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 23/12/2012 00:22
Z zebranych środków zakupiliśmy słodycze, piłki, gry planszowe, artykuły szkolne oraz artykuły do pielęgnacji ciała.
Chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim którzy wspomogli naszą akcję czyli kupujących z Allegro.pl , zarządowi Pogoni Szczecin, SKPS Portowcy, Panu który przekazał zestaw 10 klawiatur, każdej osobie która przyniosła coś na nasze zbiórki, właścicielom bawialni „Tajemniczy Zamek” i wszystkim którzy przyłożyli rękę do zorganizowania tej akcji! Dziękujemy w imieniu opiekunów i podopiecznych placówki!
Miło poinformować, że oprawa "Sztuka przetrwania..." ze zgodowego meczu zajęła II miejsce wyborach na choreografie października.
Warto również odnotować, że aż 4 oprawy z tego meczu znalazły się w 10 najlepszych opraw października.
Oprawa "Sztuka przetrwania..." będzie brała udział w głosowaniu na choreografie rundy.
Tym razem jednak rozrabiaja w domu dziecka. Jak już wcześniej informowaliśmy na początku grudnia rozpoczeliśmy wraz z Chojeńskim Centrum Kultury akcję Granatowo-Bordowe święta dla dzieci z Chojeńskiego Domu Dziecka jak również filii w Trzcińsku - Zdrój. Akcja odbywała się na terenie całej Ziemi Chojeńskiej.
W ostatnią niedzielę tj. 23 grudnia Granatowo-Bordowy Mikołaj odwiedził najmłodsze dzieci, które zostały na święta w domu dziecka. Radość maluchów bezcenna.
Wkrótce powrócimy do akcji z podziękowaniami dla wszystkich tych, którzy postanowili pomóc Nam w tej akcji.
I już zachęcamy do pomocy, w kolejnej, 4 już akcji w przyszłym roku.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 05/01/2013 23:08
zastanawia mnie jak bedzie wygladal stadion na wiosne pod wzgledem kibicowskim tzn.doping,oprawy.
od kilku lat mieszkam w Szczecinie i od pierwszego meczu,na ktorym bylem jestem kibicem Pogoni.niewazne czy 4 liga czy extraklasa zawsze(w miare mozliwosci) bede na meczu i mam nadzieje,ze kiedys jak bede starcem ktos mnie przywiezie na mecz Pogoni.
zastanawiam sie dlaczego wsrod kibicow nie ma kogos kto by byl autorytetem dla wszystkich i zjednoczyl wszystkich w jednym stowarzyszeniu.oczywiscie,ze ktos chce byc na 12,inny na 7,a jeszcze inny na sektorze rodzinnym.wszyscy jestesmy kibicami Pogoni.wszyscy wiemy,ze nie da sie wszystkim dogodzic,ale skoro wszyscy razem chodzimy na Pogoń to dajmy kazdy cos od siebie,kazdy ile kto moze.
MW i Portowcy zawiesily swoja dzialalnosc i to jest to przykre wydarzenie dla wszystkich.teraaz jest czas na to,zeby stworzyc cos nowego.
jestem zwyklym kibicem,ktory chodzi na mecze Pogoni,ale sa kibice,ktorzy wiecej sie angazuja i moga stworzyc nowe stowarzyszenie dla wszystkich sympatykow Pogoni.
za chwile beda komentarze,zebym sam cos zrobil,ale to ludzie,ktorzy maja wiekszy staz kibicowski moga cos stworzyc,a nie ja.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.