Też o tym myślałem. Chujnia troche będzie jeśli teraz dużo ludzi kupi karnety i w lutym się okaże, że jest ogólnopolski protest.
Tylko, że to logiczne, iż klub ma wyjebane w bojkoty i protesty kiboli i będzie robił wszystko żeby zwiększyć frekwencje.
Ostatnio edytowany przez: hejpogongol, 6 grudnia 2012, 20:53 [1 raz(y)]
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/12/2012 21:16
Nadchodząca kolejka:
GKS Bełchatów - Piast Gliwice "HIT KOLEJKI"
Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk BRAK SEKTORA GOŚCI
Korona Kielce - Lech Poznań ZAKAZ WYJAZDOWY
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Widzew Łódź BRAK SEKTORA GOŚCI
Polonia Warszawa - Pogoń Szczecin ZAKAZ WYJAZDOWY
Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok BRAK SEKTORA GOŚCI
Śląsk Wrocław - Legia Warszawa ZAKAZ WYJAZDOWY
Zagłębie Lubin - Wisła Kraków ZAKAZ WYJAZDOWY
Mysle ze patrzac na rozpiske wyzej bojkot tych smiesznych rozgrywek juz sie powinien dawno zaczac.Także lepiej sie zastanowic z tym karnetem niz pozniej siedziec na trybunach zapełnionych przez 1,5 tys koneserow nieudolnej polskiej piłki
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/12/2012 21:24
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić ale Panowie jest sprawa piłkara Pogoni Women Szczecin startuje w konkursie na World Miss University, dajmy jej wsparcie gdyż w końcu reprezentuje Pogoń i sławi jej imię na świecie! Obecnie jest na drugim miejscu i walczy z rosjanką o pierwszą pozycję, nie trzeba się logować tylko wciskamy vote i tyle, a tak poza tym jebać ruskich kacapów! Link do strony na której głosujemy poniżej. Pozdro.
Trzeba przyznać, że to jedna z najlepszych akcji klubowych (najlepsza?) ostatnich lat.
Ceny są naprawdę atrakcyjne i nawet najwięksi krytykanci powinni być zadowoleni.
Teraz tylko wypada odpowiednio nagłośnić akcję i wiosną możemy uzyskać naprawdę przyjemny wynik jeśli chodzi o karnetowiczów.
Ruch świetny.
Zwłaszcza w świetle ogólnopolskiego protestu, który na wiosne może nastąpić.
Też o tym myślałem. Chujnia troche będzie jeśli teraz dużo ludzi kupi karnety i w lutym się okaże, że jest ogólnopolski protest.
Tylko, że to logiczne, iż klub ma wyjebane w bojkoty i protesty kiboli i będzie robił wszystko żeby zwiększyć frekwencje.
Chyba jakoś teraz miało być spotkanie OZSK w tej sprawie między innymi?
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Trzeba przyznać, że to jedna z najlepszych akcji klubowych (najlepsza?) ostatnich lat.
Ceny są naprawdę atrakcyjne i nawet najwięksi krytykanci powinni być zadowoleni.
Teraz tylko wypada odpowiednio nagłośnić akcję i wiosną możemy uzyskać naprawdę przyjemny wynik jeśli chodzi o karnetowiczów.
Ruch świetny.
Zwłaszcza w świetle ogólnopolskiego protestu, który na wiosne może nastąpić.
Chyba jakoś teraz miało być spotkanie OZSK w tej sprawie między innymi?
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić ale Panowie jest sprawa piłkara Pogoni Women Szczecin startuje w konkursie na World Miss University, dajmy jej wsparcie gdyż w końcu reprezentuje Pogoń i sławi jej imię na świecie! Obecnie jest na drugim miejscu i walczy z rosjanką o pierwszą pozycję, nie trzeba się logować tylko wciskamy vote i tyle, a tak poza tym jebać ruskich kacapów! Link do strony na której głosujemy poniżej. Pozdro.
Brawo! Już jest na pierwszej pozycji miejmy nadzieje że już nie odda pozycji lidera do końca głosowania . Głosujemy dalej bo przewagi zaledwie jest 8 oczek. Pomagamy! Ogień!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.