Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 23/07/2008 16:53
Ja mam takie pytanie: czemu piłkarze grają cały czas w koszulkach z tradycyjnym herbem Z tego co pamiętam mówione było, że jak zostanie przedstawiony herb z okazji 60-lecia to piłkarze będą mieli je na koszulkach(połowa jubileuszowego roku za Nami a herbu jak nie było tak nie ma.... - "Sesja odbyła się jeszcze w starych strojach firmy Zina, ale z tego co udało nam się ustalić Portowcy w nowej rundzie zagrają w nowym wzorze strojów tego producenta" - nowy wzór + herb z okazji 60 -lecia ? "
Sesja odbyła się jeszcze w starych strojach firmy Zina, ale z tego co udało nam się ustalić Portowcy w nowej rundzie zagrają w nowym wzorze strojów tego producenta.
Sesja odbyła się jeszcze w starych strojach firmy Zina, ale z tego co udało nam się ustalić Portowcy w nowej rundzie zagrają w nowym wzorze strojów tego producenta.
no bo tak będzie. Z tego co wiem nowe stroje Portowców będą w poziome paski. Jeżeli Twoja wypowiedź odnosi się do mojej poprzedniej to miałem na myśli, że nowe stroje nie będą z herbem 60-lecia, ponieważ w przyszłej rundzie byłoby trzeba je zmieniać, a klubu na to poprostu nie stać
Zwycięzcy przypadnie możliwość wskazania dowolnego zespołu piłkarskiego w Naszym regionie. A my i firma MN Sport obdarujemy ten zespół nowym kompletem strojów piłkarskich!
juz niedlugo nowy sezon pilkarski a przed stadionem od ul.Twardowskiego jest billboard zapraszajacy na mecz Pogoni z Astra Ustronie Morskie, czy naprawde nic z tym nieda sie zrobic? gdzie jak gdzie ale zeby kolo stadionu ciagle to wisialo bez reakcji klubu...
To pewnie dzialkowcy sie postawili i robia borute!!
juz niedlugo nowy sezon pilkarski a przed stadionem od ul.Twardowskiego jest billboard zapraszajacy na mecz Pogoni z Astra Ustronie Morskie, czy naprawde nic z tym nieda sie zrobic? gdzie jak gdzie ale zeby kolo stadionu ciagle to wisialo bez reakcji klubu...
Nie bronię klubu, ale tak na logikę: klub wykupił miejsce reklamowe od firmy, która dysponuje takimi bannerami, zapłaciła za określony czas w którym banner miał wisieć i tyle w tym roli klubu. Reszta leży już w gestii firmy reklamowej. Jakby był to banner w centrum miasta to zaraz zastąpiono by go inną reklamą i problemu by nie było. Banner jest jednak w mniej ruchliwym miejscu, chętnych na reklamę właśnie tam nie ma i firmie reklamowej zwyczajnie nie opłaca sie sciągać starego bannera.
Do pierwszego meczu w Szczecinie około trzytygodnie, więc może nowy banner pojawi się w tym miejscu z aktualnym już zaproszeniem.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.