też na to zwróciłem uwagę. Co jak co, ale w takie wycieczki personalne to ja się bawiłem parę lat temu, a tu proszę, praktykuje to prezes dużego klubu i biznesmen ) Nie wiem czy chciał być fajny, pokazać pazur, swój agresywny charakter, ale wiem na pewno, że to nie przystoi poważnemu biznesmenowi. Przecież on się wypowiada nie jako Mroczek tylko jako prezes Pogoni "Mroczek", więc powinien być poważniejszy w tych swoich listach. A wdał się w wymianę słowną na poziomie forum internetowego dla gimbazy.
Ogólnie te jego listy i oświadczenia są dla mnie mało czytelne i ja w końcu nie wiem czego on od nas chce. Na początku chwali, potem gani i już nie wiadomo czego on oczekuje a czego nie. Mógłby się nie wysilać i wyrazić się jasno w 2 krótkich akapitach, a takie "wywody" są trochę śmieszne. Mam nadzieję, że tak jak deklaruje, chce współprować z przedstawicielami kibiców (mam nadzieję, że sytuacja się rozwinie i stowarzyszenie po ewentualnym wyborze nowego zarządu znów zacznie funkcjonować) i współpraca będzie się układała niegorzej niż było dotychczas.
W ogóle ton, styl, interpunkcja itp. tego drugiego listu sprawiają wrażenie, że pisał to jakiś małolat...
Może ktoś Pogon.v.pl zrobił psikusa?
Bo jesli list "wyszedł z ręki" prezesa, to słabo o nim swiadczy
Jak co roku wraz z coraz bliższą perspektywą nadchodzącej zimy, każdy z nas zastanawia się jakie nowe rzeczy powinien mieć w swojej garderobie. Tak jak dotychczas, tak i tej zimy mamy dla fanatyków Dumy Pomorza przygotowanych kilka nowych zimowych gadżetów.
W ramach zimowej kolekcji GB Stylu macie do wyboru 4 nowe szale, które idealnie połączą miłość do barw oraz zapewnienie ochrony przed zimowym chłodem. W zanadrzu jako okrycie głowy, jest sprawdzony wzór czapki (pasiak) oraz całkowicie nowy, unikalny wzór czarnej czapki z napisem MKS Pogoń Szczecin, wraz z Gryfem i datą powstania klubu. Nowa czapka już niedługo dostępna na sklepie www.gbstyl.pl !
Jako dodatek do zimowej kolekcji doszła koszulka o specyficznym charakterze „ Chuligańska subkultura”.
dwóch nieogarniętych amatorów dziennikarzy, którzy nie mają bladego pojęcia o klubie i piłkarzach, gdyby nie ściągi z karteczek byliby praktycznie zieloni
no i rzecznik, który nie wie do końca co chce przekazać, co odpowiedzieć, często zmienia temat, a czasem robi się po prostu śmiesznie
dwóch nieogarniętych amatorów dziennikarzy, którzy nie mają bladego pojęcia o klubie i piłkarzach, gdyby nie ściągi z karteczek byliby praktycznie zieloni
no i rzecznik, który nie wie do końca co chce przekazać, co odpowiedzieć, często zmienia temat, a czasem robi się po prostu śmiesznie
Kasprzyk na tle tych amatorów dziennikarzy wypadł całkiem OK, jeśli mam być obiektywny. Na minus oczywiście wypowiedź o racach, ale chyba nie oczekujemy że rzecznik klubu będzie pochwalał łamanie prawa?
Kasprzyk na tle tych amatorów dziennikarzy wypadł całkiem OK, jeśli mam być obiektywny. Na minus oczywiście wypowiedź o racach, ale chyba nie oczekujemy że rzecznik klubu będzie pochwalał łamanie prawa?
Typek w ogóle nie związany z Pogonią chwali atmosferę i doping na meczu z Legią, a PRACOWNIK KLUBU to neguje i mówi, że ta atmosfera tak do końca dobra nie była... Widze, że nie tylko Smolny wie jak dbać o wizerunek Pogoni i "przyciągnąć" nowych kibiców na stadion...
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Piłkarze Pogoni Szczecin – Edi Andradina, Radosław Janukiewicz i Maksymilian Rogalski – zostali twarzami kampanii społecznej „Żółta kartka dla sprawcy przemocy”. Zawodnicy z bilbordów i spotu reklamowego wypowiadają hasło: „W życiu i na boisku gram fair”.
No, po tym smrodzie z sekretarką, dzieckiem i niepłaconymi alimentami to owo hasło trochę tu nie pasuje
... normalnie różowa i ciepła przyszłość dla Kasprzyka...szczał go pies szechterowska kurwę
Przypominamy o zbiórce na akcję "Nakarmimy psa, psa, psa...!" i "Granatowo-Bordowy Mikołaj"!
20 listopada o 18:00 na rogu Mickiewicza i Karłowicza pod kioskiem!
Zbieramy koce, poduszki, prześcieradła, karmę dla zwierząt itd, oraz zabawki, słodycze, książki, wycinanki, malowanki, kredki, wszystko co zadowoli pociechy z domu dziecka!
fajna sprawa z tymi biletami za 5 złotych na Podbeskidzie, ale może ktoś mi wyjaśnić racjonalnie o co chodzi, że nie obowiązuje to na sektorach 3-4?
czyli jeden zwykły sektor, drugi pod dachem, z tym pod dachem to rozumiem, ale czemu na 3? do tego na drugim sektorze pod dachem promocja obowiązuje!
Coś źle doczytałeś/usłyszałeś:
Z promocji wyłączone są jedynie sektory 4-5, 19-20 oraz sektor gości.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.