sa masakrycznie wkurwieni?? to niech walerian jakis strzela bo im zyla pierdzaca peknie razem z pikawą
gniazdowi nieogarnieci?? ziomek co ty pierdolisz a kto jest wedlug Ciebie ogarniety (tylko mi nie pisz ze SANDAŁ)?? moze lepszy byłby festiwal ubliżnia co?? przychodazimy dopingowac Pogoń i koniec.
zero flag? ja tam jednak flagi widzialem
nie było opraw- fakt ale byla na lechi a ci wkurwieni wtedy byli?? (po za tym jest piatek ludzie pracuja troche wyrozumialosci bo oprawa to naprawde pracochłonna rzecz)
co do opierdalania sie ludzi obok wyjasnil Ci juz Dziad wszystko zależy od nas(jak nie chcesz, nie mozesz, boisz sie, zwrocic uwage to sam zdzieraj gardlo na 200% moze sie podłacza wtedy) i tyle w temacie
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
A w piątek akurat było zajebiście, nie wiem czemu się jeden z drugim czepia .... poza tym, przynajmniej dla mnie najpiękniejszą oprawą są kibicie i ich doping. Dziękuję.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Szansa dla forumowych grafików, kiedyś pojawiały się tu na forum mega fajne projekty takich użytkowników jak m.in. Jabol, Bobek, Korus
Nie umieją zrobić sami to kolejny konkurs koszulkowy... jebać ! Klubowy shop niech dalej wydaje to swoje gadżetowe super okazje a od kibolskich koszulke nara !
Jeszcze z tym Amberem który od lat czai się na robienie hajsu na gadżetach Pogoni... nara !
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 18/09/2012 01:34
Widzę że w każdym możliwym temacie ostatnio wysyp nadąsanych lamusów,ciągle coś nie tak:a to doping,a oflagowanie a to koszulka z czaszką itd.
co do Wisły to się nie wypowiem bo nie byłem ale rzeczywiście chyba mogło być lepiej i napewno tak będzie na następnych meczach...ale nie w tym rzecz,nagle pojawia się gro osób którym coś nie pasuje a jestem przekonany,że są to te osoby które przypomniały sobie o Pogoni po kilku latach i pojebało się Wam coś w głowach chyba,chcecie żeby było lepiej?To przyjdź jeden z drugim pod gniazdo,do Ultrasów do biura SKPS i dajcie jakieś SENSOWNE pomysły,sugestie czy najzwyczajniej w świecie zaproponujcie własną pomoc w tym by było lepiej.Może jak poświęcicie trochę własnego czasu i wysyłku to zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi bo mówiąc szczerze większość z Was(marudzących i narzekających) GÓWNO wie o kibicowaniu,o życiu tym 24h na dobre,o poświęconych nocach,dniach,miesiącach i latach i nigdy tego nie zrozumiecie bo dla Was Pogoń to dodatek,weekendowa odskocznia!!!Więc przestańcie pierdolić jak to jest słabo i beznadziejnie bo jesteście dziś jak jest ekstraklasa,a w chwili gdyby znowu coś poszło nie tak to ponownie znikniecie ze stadionu jak i z tego forum!!!WIĘC NA SAM KONIEC przestańcie się wpierdalać w rzeczy które tak naprawdę Was nie dotyczą a sprawy trybun zostawcie FANATYKOM.dziękuję dobranoc
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Widzę że w każdym możliwym temacie ostatnio wysyp nadąsanych lamusów,ciągle coś nie tak:a to doping,a oflagowanie a to koszulka z czaszką itd.
co do Wisły to się nie wypowiem bo nie byłem ale rzeczywiście chyba mogło być lepiej i napewno tak będzie na następnych meczach...ale nie w tym rzecz,nagle pojawia się gro osób którym coś nie pasuje a jestem przekonany,że są to te osoby które przypomniały sobie o Pogoni po kilku latach i pojebało się Wam coś w głowach chyba,chcecie żeby było lepiej?To przyjdź jeden z drugim pod gniazdo,do Ultrasów do biura SKPS i dajcie jakieś SENSOWNE pomysły,sugestie czy najzwyczajniej w świecie zaproponujcie własną pomoc w tym by było lepiej.Może jak poświęcicie trochę własnego czasu i wysyłku to zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi bo mówiąc szczerze większość z Was(marudzących i narzekających) GÓWNO wie o kibicowaniu,o życiu tym 24h na dobre,o poświęconych nocach,dniach,miesiącach i latach i nigdy tego nie zrozumiecie bo dla Was Pogoń to dodatek,weekendowa odskocznia!!!Więc przestańcie pierdolić jak to jest słabo i beznadziejnie bo jesteście dziś jak jest ekstraklasa,a w chwili gdyby znowu coś poszło nie tak to ponownie znikniecie ze stadionu jak i z tego forum!!!WIĘC NA SAM KONIEC przestańcie się wpierdalać w rzeczy które tak naprawdę Was nie dotyczą a sprawy trybun zostawcie FANATYKOM.dziękuję dobranoc
Szkoda klawiatury
Nie wytrzymałem
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Na oficjalce pojawił się news, że Pogoń nigdy nie przegrała na nowym stadionie w Poznaniu! Chuj że graliśmy tam dwa razy, chuj że oba te mecze były z Wartą... Statystyki kosmiczne! Same zwycięstwa! O 3 punkty z Lechem możemy być spokojni.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Szansa dla forumowych grafików, kiedyś pojawiały się tu na forum mega fajne projekty takich użytkowników jak m.in. Jabol, Bobek, Korus
Szansa dla klubu na darmowy i być może całkiem fajny projekt/projekty za frajer. Co dostanie autor? Satysfakcję, że jego projekt napycha kieszeń klubu i Ambera? Czy może pokuszą się o darmowe kalendarze na 2012 rok?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.