Zeby czasem komus nie przyszlo do glowy, ze to fajna sprawa.
Uczestnictwo w kursie i stewardowanie to wybor na cale zycie, zastanow sie 3 razy czy warto
Mam pytanie, czy wczoraj przy strefie pierwszej SKSP Portowcy wystawił dwójkę zbierających do opuszek na oprawy i za tych co nie w Madrycie?
Jest napisane wyżej
Wyżej jest napisane, że "dla dobrych chłopaków, którzy nie w Madrycie", chłopaki z puszkami krzyczeli, że 'na oprawy' - w tym samym miejscu przed meczem z Lechią jacyś do dziś niezidentyfikowani też zbierali niby na oprawy, a jak się okazuje to był jakiś wałek - stąd pewnie pytanie, słuszne.
Już po meczu z Wisłą a oficjalka dalej na niego zaprasza. Brawo marketing klubowy!
Dzisiaj jest sobota więc podejrzewam, że ludzie wolne mają, ci od marketingu także....Czepiacie się czasami takich pierdół że...
Gdyby nie dodawali świeżych wpisów to bym się nie czepiał to raz a dwa to od takich "pierdół" się zaczyna ale czego tu wymagać skoro w piątek na fb około 4 godziny przed meczem wrzucili zdjęcie z zapowiedzią meczu w którym widniała godzina 20.30 ale cóż...
Już po meczu z Wisłą a oficjalka dalej na niego zaprasza. Brawo marketing klubowy!
Dzisiaj jest sobota więc podejrzewam, że ludzie wolne mają, ci od marketingu także....Czepiacie się czasami takich pierdół że...
Gdyby nie dodawali świeżych wpisów to bym się nie czepiał to raz a dwa to od takich "pierdół" się zaczyna ale czego tu wymagać skoro w piątek na fb około 4 godziny przed meczem wrzucili zdjęcie z zapowiedzią meczu w którym widniała godzina 20.30 ale cóż...
W marketingu nie ma drobiazgow, tylko robota wykonana lub nie... Grafika z zaproszeniem na kolejny mecz powinna byc gotowa i o 21 podmieniona... tyle w temacie
Mocna mobilizacja kibiców Pogoni przed meczem z Lechem Poznań nie jest tylko widoczna w internecie. W różnych miejscach w regionie zawisły transparenty informujące o meczu, który już za tydzień.
Kibiców Pogoni szczególnie podbudować musiało zwycięstwo Portowców z Wisłą Kraków 2-0. Całą akcję mobilizacyjną w naszym regionie organizuje prężnie działający fanklub FCh`92.
Mecz już w niedzielę, 23 września o godz. 17.00 na stadionie przy ul. Bułgarskiej w Poznaniu.
Na zdj. Transparent wiszący przy wyjeździe z Chojny w kierunku Cedyni (fot. Wojciech Stańczyk)
chojna24.pl
Ostatnio edytowany przez: FCh'92, 15 września 2012, 17:30 [1 raz(y)]
Mam pytanie, czy wczoraj przy strefie pierwszej SKSP Portowcy wystawił dwójkę zbierających do opuszek na oprawy i za tych co nie w Madrycie?
Jest napisane wyżej
Wyżej jest napisane, że "dla dobrych chłopaków, którzy nie w Madrycie", chłopaki z puszkami krzyczeli, że 'na oprawy' - w tym samym miejscu przed meczem z Lechią jacyś do dziś niezidentyfikowani też zbierali niby na oprawy, a jak się okazuje to był jakiś wałek - stąd pewnie pytanie, słuszne.
Zaczyna mnie to juz denerwowac.
Fakt, ze SKPS oglosil ze nie bylo prowadzonej zbiorki przez niego nadzorowanej to nie znaczy, ze byla ona calkowicie 'nielegalna'.
Idealnie to nie wyszlo, bo wyglada na dezorganizacje, ale tez nie popadajcie w skrajnosci.
Doprowadzmy do sytuacji, ze zbiorki beda na jasnych zasadach.
Wezcie pod uwage, ze SKPS jest oficjalnym przedstawicielem kibicow, ale tez nie jest i nie bedzie odpowiadal za 100% sytuacji czy akcji zwiazanych z kibicami.Z takich czy innych wzgledow.
Wspomozcie puszki, bo tym razem te pieniadze to nie tylko 'fajna' zabawa, ale dosc powazne kwestie zyciowe dla naszych przyjaciol, ktorzy obecnie meczy ogladac nie moga.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 15/09/2012 20:17
Tak ale zauwaz ze po stanowisku SKPS niektorzy uznali ze tamta zbiorka byla z partyzanta i ktos chcial na kims sie wzbogacic..A ze nie bylo innego info wiec ludzie tak pomysleli,dlatego nie mozna miec do nich pretensij.
Przed meczem bylo info ze bedzie zbiorka,a po meczu Stowarzyszenie informuje ze nie prowadzilo zadnej zbiorki. Takie sytuacje moga spowodowac ze kibic straci zaufanie do kolejnych zbiorek.
Takie zbiorki powinny byc jak napisales,na jasnych zasadach Pozdro Bracia
Ostatnio edytowany przez: spagetti, 15 września 2012, 20:28 [1 raz(y)]
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 15/09/2012 21:57
Osoby z którymi gadałem - tymi co chodzą na młyn lub na inne sektory SĄ MASAKRYCZNIE WKURWIENI !
Dużo ludzi uważa , że wczorajszy mecz pod względem KIBICOWSKIM to istna żenada...
Przytaczając ich słowa "Gniazdowi kompletnie nieogarnięci, jak można na takie spotkanie przyjść kurwa 5 minut przed meczem i zacząć dopiero rozwieszać flagi wtedy kiedy piłkarze są już na boisku. Zero opraw , zero jakiś flag itd."
I niektóre debile, bo wiem że takich tu dużo, nie jedzcie po mnie bo napisałem wcześniej że to nie moja opinia tylko ludzi którzy nie korzystają z forum , lub też starszych osób których po prostu nie interesuje komputer itd.
Ze swojej strony chciałbym tylko powiedzieć, że powinna być większa mobilizacja na takie grubsze mecze, niektórzy to sie muszą obudzić wogóle , bo żal mi było patrzeć gdy typek obok mnie stoi i się opierdala. Oczywiście, zwracanie uwagi nie skutkowało, a przecież nie o to chodzi żeby sie tam napierdalać czy nie wiadomo co robić.. To tyle , dzięki za wczoraj Bracia !
PEACE !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.