He, nie chodzi mi to, że strona jest prowadzona jakoś wybitnie, bo treści są nudne, ale prawda jest taka, że wszystkie oficjalne strony klubow ekstraklasy sa nudne. Suche tytuły i surowe teksty, a także filmiki z banalnymi pytaniami i odpowiedziami. Dlatego nie spodziewam się niczego nadzwyczajnego po www, ale wolę obecną stronę niż poprzednią, na której było chujowo. Na obecnej "coś" tam jest, ot, taka różnica. Innymi słowy, przeciętnie.
He, nie chodzi mi to, że strona jest prowadzona jakoś wybitnie, bo treści są nudne, ale prawda jest taka, że wszystkie oficjalne strony klubow ekstraklasy sa nudne. Suche tytuły i surowe teksty, a także filmiki z banalnymi pytaniami i odpowiedziami. Dlatego nie spodziewam się niczego nadzwyczajnego po www, ale wolę obecną stronę niż poprzednią, na której było chujowo. Na obecnej "coś" tam jest, ot, taka różnica. Innymi słowy, przeciętnie.
NIEPRAWDA ! nasza jest wyjebista w szczególności filmiki a już hitem kozakiem był Tort u Ryska z Kasprzykiem w roli głównej! Hicior !
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
NIEPRAWDA ! nasza jest wyjebista w szczególności filmiki a już hitem kozakiem był Tort u Ryska z Kasprzykiem w roli głównej! Hicior !
Do tego życzenia od ludzi z których połowa jak nie więcej nie wiedziała kim jest Rysiu
Trzeba przyznać, że wyszło im to całkiem nieźle. Nawet oprawa z dobrej perspektywy w fajny sposób pokazana.
No i Skowronek 'żyjący na linii'
Ale chyba Sz. p. Bańko za dużo czasu spędza w Patio i w City. Mógłby jakoś uważniej dobierac podkład muzyczny. Nie każdemu się może podobać. Ten kawałek w ogóle (moim zdaniem) tu nie pasuje. Lepiej jakby nie katował swoimi prywatnymi gustami kibiców, a wybrał coś neutralnego.
Ostatnio edytowany przez: Szymi, 3 września 2012, 22:33 [1 raz(y)]
Przede wszystkim nie jest prawdą, że Kasprzyk miał od początku zajmować się marketingiem, że musiał przedstawiać plan, co do tej kwestii. Jak został rzecznikiem, miał odpowiadać "za kontakty z mediami i tworzenie wizerunku klubu poprzez informacje"[cytat z oficjalki]. Czyli zadania stricte związane z przybraną funkcją. Zajmował się stroną, e-biletami i biurem prasowym.
Dopiero poźniej wział się za marketing. Pytanie tylko, czy zrzucono ten temat na jego barki czy był na tyle pewny, że sobie poradzi z kreowaniem wizerunku.
Wiem natomiast, że ma mocną pozycję u Mroczka, który jest nim zauroczony. Prywatnie go lubie, ale gdyby został tylko przy wykonywaniu funkcji rzecznika, to nie byłoby najgorzej, a tak to jest rzucony na głęboką wodę, bez żadnego wcześniejszego doświadczenia czy jakichkolwiek kwalifikacji w kierunku marketingu
Co do mocnej pozycji to się zgodzę. Jednak na jakiej podstawie oceniasz, że: "gdyby został tylko przy wykonywaniu funkcji rzecznika, to nie byłoby najgorzej"?
Mam wrażenie, że mylone jest trochę pojęcie i zadania rzecznika prasowego. Oczywiście - oficjalna strona klubu to podstawa. I pod tym kątem uważam, że jest nieźle. Ale w głównej mierze chodzi o kontakt z mediami. O bezproblemowy dostęp do internetu, stolika i gniazka podczas meczów. O numery telefonów do trenerów i piłkarzy. O zorganizowanie składów zespołu gości w czasie sparingów. Wydawałoby się podstawa. A jednak jest z tym ogromny problem.
Część dziennikarzy, nawet mediów elektronicznych, w poprzedniej rundzie miało miejsce "na sektorze". I jadąc na stadion musiało liczyć na to, że nie przyjedzie prasa gości, żeby móc zająć miejsce przy kontakcie. Niektórzy chętnie napisaliby teksty o Pogoni, ale potrzebują wypowiedzi piłkarzy. I zamiast zadzwonić na służbowe numery, musza załatwiać je sobie prywatnie lub jechać na trening. A z doświadczenia wiem - 99% klubów udostępnia numery w przeciągu 10 sekund.
Redaktor naczelny chce wstawkę ze składem gości. I co dziennikarz ma mu powiedzieć - nie wiem, bo rzecznik nie dał? Nie, musi lecieć do kierownika zespołu i notować na kartce. A potem jest 10 zmian w przerwie i od nowa.
Tutaj są problemy. I to te o których nikt nie mówi, bo od strony kibica ich nie widać.
brawo dla osób odpowiedzialnych za plakaty, nie nazywam tego działem marketingu, bo ponoc takowego nie ma
na Ku Słoncu dziś zauważyłem dwa bilboardy informujace o meczu z Wisła Kraków - tym samym zniknely z Zagłebiem
REWELACJA!!!
Ale jak to mawiają "na bezrybiu i rak ryba"
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Nowym sponsorem Pogoni Szczecin prawdopodobnie zostanie szczecińska firma Eko- Wark, która jest członkiem Izraelskiej Grupy TAHAL – lidera w gospodarce wodno-kanalizacyjnej.
Źródło GS24.pl
I to by pasowało do panującego ostatnio trendu...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nowym sponsorem Pogoni Szczecin prawdopodobnie zostanie szczecińska firma Eko- Wark, która jest członkiem Izraelskiej Grupy TAHAL – lidera w gospodarce wodno-kanalizacyjnej.
Źródło GS24.pl
I to by pasowało do panującego ostatnio trendu...
jakiego ? bo nie jestem w temacie
Takiego, że wszystko zmierza w jakąś dziwną stronę [;
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.