Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Na pewno testują nowe lepiej się układają na wyrzeźbionych na siłce torsach naszych piłkarzy no ale łyżwa była i numery jakieś większe
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 03/08/2012 10:08
Tak teraz pomyślałem, klub planuje jakąś prezentację? 14 dni do ligi i nic nie słychać, czy to nie byłaby kolejna okazja do promocji? Sprzedawali karnety, mogli porozdawać jakieś zaproszenia, z pięć osób mogłoby wygrać karnet na prezentacji i na pewno trochę ludzi by przyszło. Chociaż teraz narobiliśmy takie transfery, że chyba wstyd prezentować. Kto był na prezentacji pół roku temu, ten za wiele nowego nie zobaczy.
Niestety to wszystko już chyba nikogo nie dziwi. Przyzwyczailiśmy się, że marketing w klubie to dno.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 03/08/2012 10:26
Dokładnie, przy okazji takiej prezentacji można by przeprowadzić tam sprzedaż karnetów czy może jakieś konkursy gdzie można takie wygrać (albo bilety) - na pewno przyciągnęło by to większą ilość osób na halę (bo podejrzewam, że ewentualna prezentacja znów odbyła by się na hali SDS), a i prawdopodobnie zachęciło co poniektórych do kupna karnetu/pojawienia się na stadionie.
Ale wiemy to my, klub i jego znakominici marketingowcy wolą wieszać dalej plakaty z królem wchodzącym na salony, które to gówno mówią ludziom, którzy nie ogarniają klimatu Pogoni.
e. mefisto1969 - na stadionie prezentacja drużyny to chyba w 2010 r. ostatni raz miała miejsce i z tego co pamiętam była marna.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 3 sierpnia 2012, 10:49 [3 raz(y)]
Z tego co mnie pamięć nie myli (a może) to prezentacje sezonu jesiennego były na stadionie a sezon wiosenny na WDS/SDS ze względu na pogode
I widzisz eF^ pamięć juz nie ta i niemiec mi puka do głowy dzięki za podpowiedź no ale jak ładnie piłkarze wbiegali na boisko że aż wydawało się że tak będzie w meczach
Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 3 sierpnia 2012, 11:18 [2 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 03/08/2012 19:57
rozpier..... mnie wpisy tych z duzym licznikiem na forum.jak ktos z ich zdaniem malym stazem o cos zapyta,zaproponuje to oni od razu odbijaja pileczke.mysle,ze naleza do Portowcow lub MW i co oni robia oprocz wywieszania flag (najczesciej jak juz mecz sie rozpoczyna) i zorganizowany doping raz na x meczy.narzekaja na marketing klubu(jest slaby) co Wy robicie,zeby zachecic ludzi do zapisania sie do stowarzyszenia i dzialania ... kompletnie nic.ruszcie dupy przed meczem i w trakcie przerwy i zachecajcie kibicow niezzeszonych.
wiem,ze zaraz przeczytam wyzwiska i tekst zapisz sie i dzialaj .... to Wy sie zapisaliscie i uwazacie sie za najlepszych kibicow Pogoni wiec kur.... zacznijcie dzialac,a nie Wasza dzialalnosc ogranicza sie do forum. jak nie potraficie to zrezygnujcie z bycia w tych stowarzyszeniach jak Was to przerasta.
Przed chwilą pisałeś, że tu tylko narzekanie a Twoja wypowiedź to co? Sprułeś się jak stare rajtuzy, że ktoś Ci zwrócił uwagę odnośnie stażu na forum i dalej płaczesz . Idź z Grzesiem gdzieś na balet się odstresować bo Ci żyłka pęknie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Bylo tu juz przed toba wielu takich jak ty troli plujacych jadem lepiej niz stwory z Diablo ale pamietaj ze oni sie juz przekonali ze internet NIE JEST ANONIMOWY
PS
Nie odpowiadaj na moj post bo mam duzy staz i cie pojade
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
przestań kurwa płakać na forum, wyłącz komputer, ubierz spodnie na dupe, załóż buty i skoro tak cię ciekawi działalność stowarzyszenia to wyjdź kurwa z domu, zapierdalaj do budynku klubu, znajdziesz tam biuro SKPS i tam wylej swoje rozterki na temat ich działalności, zadaj pytania które cię tak nurtują i wtedy będziesz miał kurwa pojęcie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.