Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 18/07/2012 22:44
W piątek w klubie kolejna kofna. Poznamy głównego partnera klubu w nowym sezonie. Z przecieków wynika, że Zch Police wskoczą na miejsce Bosmana na koszulkach i sypną kilkoma groszami.
Ile w tym zasługa naszych marketingowców, a ile samych Zakładów, które od czasu wejścia w grupę Azoty Tarnów przyjęły politykę wchodzenia w kluby grające w Ekstraklasie, tudzież mających duże szanse na awans do nich.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 18/07/2012 22:51
Na przelomie roku z Policami negocjowala koszykarska Kotwica . Juz byli dogadani az nagle ktos sie tym pochwalil wsrod ludzi polityki. I wysoko postawiony polityk z Koszalina zadzwonil do zarzadu czy nie lepiej zainwestowac w AZS Koszalin . Mieli tam miec 2 budzet w PLK , grac o mistrza itd. Az nagle gruchnela wiadomosc, ze Police sie zwijaja lub tna finansowanie bo sa naciski , ze maja isc do Pogoni I aktualnie budowny sklad AZS Koszalin potwierdza takie kroki. Oczywiscie to tylko plotki wsrod kibicow koszykowki, ale slyszalem je juz jakis czasu temu i wyglada na to , ze cos jest na rzeczy.
Kolor loga to tak na prawdę najmniejszy problem - każde logo sponsora da się odpowiednio wkomponować(przerobić) w koszulki. Kwestia dla grafika i przede wszystkim chęci, a to już może być przeszkoda nie do przeskoczenia...
Szkoda tego Bosmana, bo człowiek się przyzwyczaił heh.... Widzę pewną analogię do sytuacji Śląska, gdzie ichniejszy Piast ustąpił miejsca Tauronowi. Carlsberg jak widać nie jest skory do dawania odpowiedniej kasiury... a szkoda, bo ten Bosman to zawsze większości ze Szczecinem się kojarzy i cieszył oko.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/07/2012 11:38
proponuje wstrzymac sie z komentarzami na ten temat do jutrzejszej konferencji.prawo rynku jest takie,ze kto da wiecej kasy tego beda miec logo na koszulkach.cieszcie,ze ze to ZCH Police,a nie ktos spoza regionu.jesli maja dostac wiecej kasy to mi to nie przeszkadza.moze Bosman myslal,ze ma monopol,bo jest od x lat na koszulkach,ale nie tedy droga.
Generalnie nie na temat, ale czy Bosmana produkują jeszcze w Szczecinie ? Nie tak dawno na etykietach było na górze "Browar Szczecin" a teraz jest "Receptura Browar Szczecin".
I jak na ironie napisała to osoba mająca nick KRÓL LEW
Radziu Król Lew jako król dżungli to tak , ale nie król w kapciach
po przeczytaniu kilku komentarzy na valce doszłem do wniosku, że Police to nasz wróg i nie chcą go na koszulkach
Bosman jest oki i ma zostać - wszystko określane mianem skandalu i afery
jeśli coś jest na rzeczy to to, że Police dały więcej niż Bosman (czy tam Clasberg) i stad całe zamieszanie
mam takie pytanie, bo mi umknęło to gdzieś, jaka firma stoi za Smolnym, która reklamuje się na strojach, czy stadionie?
Bosman: Bosman nie przestanie być sponsorem Pogoni - spokojnie. Nadal będziemy z Portowcami, jak zawsze, na dobre i na złe
ważne, że nie odchodzą definitywnie, tylko znikają z koszulek. Szkoda, bo lubiłem ich na przodzie , ale jeśli finansowo Klub ma skorzystać to tym lepiej dla nas : )
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.