Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 08/07/2012 17:53
Trzeba pomyślec nad wyglądem naszego młyna przed pierwszym meczem w ekstraklasie tak zeby nasze sektory były ubrane jednakowo chodzi o sektor 11-12 no i może 13-14.Za wzór weżmy stadion Legii lub Śląska jedni na biało drudzy na zielono a na naszej Pogoni wygląda to tak że jest pstrokato a to nie jest jarmark.
Kończąc- nie to będzie najważniejsze- ważniejsza będzie nasza postawa na młynie- a niemal pewne jest że w 1 kolejce przy(odpukać) złym wyniku zachęcenie do zdarcia gardła niedzielnych kibiców, którzy wpadną na młyn dla lansu będzie niemałym wyzwaniem.
Od dziś można kupić "nerkę" PSM. Cena 65 zł. Można podbijać poprzez prywatne wiadomości na oficjalnym profilu Prawej Strony Miasta na fejsbuku - najlepiej zostawiajcie swojego e-maila. Ilość ograniczona.
Drużyna od wczoraj na obozie a na stronie żadnej informacji, zdjęcia nie mówiąc o filmie. I jeszcze ten sepleniący idiota robiący wywiady. Ja nie wiem czy tam kurwa są sami ułomni...
czyżbyś podważał kompetencje rzecznika prasowego, który nadzoruje stronę oficjalną
ale faktycznie w dobie telefonów komórkowych, internetu, komputerów, aparatów cyfrowych itd. z napisaniem czegokolwiek nie potrafi poradzić sobie kilkuosobowa redakcja strony oficjalnej
a może oni jeszcze jadą i nie dojechali?
najzabawniejsze jest to, że kiedyś klub cieszył się, że jest jednym z najbardziej medialnych klubów w Polsce, więc albo ktoś fałszował statystyki albo źle się dzieje w państwie Polskim
Drużyna od wczoraj na obozie a na stronie żadnej informacji, zdjęcia nie mówiąc o filmie. I jeszcze ten sepleniący idiota robiący wywiady. Ja nie wiem czy tam kurwa są sami ułomni...
czyżbyś podważał kompetencje rzecznika prasowego, który nadzoruje stronę oficjalną
ale faktycznie w dobie telefonów komórkowych, internetu, komputerów, aparatów cyfrowych itd. z napisaniem czegokolwiek nie potrafi poradzić sobie kilkuosobowa redakcja strony oficjalnej
najzabawniejsze jest to, że kiedyś klub cieszył się, że jest jednym z najbardziej medialnych klubów w Polsce, więc albo ktoś fałszował statystyki albo źle się dzieje w państwie Polskim
Medialnością chwalili się podając liczbę artykułów o Pogoni w prasie, nie miało to nic wspólnego z prowadzeniem oficjalki itp, bo na tym polu od dawna nie jest najlepiej
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Medialnością chwalili się podając liczbę artykułów o Pogoni w prasie, nie miało to nic wspólnego z prowadzeniem oficjalki itp, bo na tym polu od dawna nie jest najlepiej
zgodzę się z tym oczywiście pod warunkiem, ze takowy dziennikarz napisze coś co jest jego autorstwa (a tego również nie ma za wiele) poza tym co napisze opracowując to co dostanie od klubu poprzez stronę oficjalną.
więc nie trudno zauważyć, że od prawie 2 miesięcy o Pogoni w prasie z klubów ekstraklasy pisze się chyba najmniej, pod każdym względem, zaczynając od spraw organizacyjnych, stadionowych i sportowych
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 10/07/2012 21:28
Kurwa a zarząd to albo udaje, że nie widzi albo lubi jak ich się "dyma".
Siedzą kurwy w tym klubie i nic nie robią.
Marketing ? Jaki marketing jak tak gruba pizda szlaja się co godzinę na przerwę.
Rzecznik ? Tfu kurwa. Prawdziwa łąjza z krwi i kości, szechterowski nabytek, który chce być fajny, a jest kurwa żałosny. Tak samo te jego przydupasy.
Pogoń tv ? Adam coś tam działa, szkoda że ma takich pojebów za wspólników.
Oficjalna ? czytaj rzecznik.
Co to by było gdyby grafik był inny.
Kurwa a zarząd to albo udaje, że nie widzi albo lubi jak ich się "dyma".
Siedzą kurwy w tym klubie i nic nie robią.
Marketing ? Jaki marketing jak tak gruba pizda szlaja się co godzinę na przerwę.
Rzecznik ? Tfu kurwa. Prawdziwa łąjza z krwi i kości, szechterowski nabytek, który chce być fajny, a jest kurwa żałosny. Tak samo te jego przydupasy.
Pogoń tv ? Adam coś tam działa, szkoda że ma takich pojebów za wspólników.
Oficjalna ? czytaj rzecznik.
Co to by było gdyby grafik był inny.
Ten grafik klubowy czy ten od kibiców dla kibiców?
Rzeczniczka celebrytka szechterowska rura w czerwonych spodniach...
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 10/07/2012 23:27
Rzecznik od szechtera to nawet nie wiedział kogo testujemy, jak go pytali, musiał zasięgnąć rady wśród obserwujących trening. W ogóle co to za rzecznik w klubie z ekstraklasy? Gówniarz, który ubiera się, jak na imprezę w City Hall czy innej dyskotece. Mi on bardziej przypomina starostę roku i to takiego wkurwiającego, z którego każdy się śmieje, ale mimo wszystko jest przydatnym chłopcem na posyłki, a nie rzecznika Pogoni. Nic więcej.
No i oczywiście to co go powinno wykluczać na początku, to poprzednie miejsce pracy. Smolny płacze w wywiadach, jacy to kibice źli, jak go krytykuję, ale najpierw chcieli wziąć na dyrektora zdobywcę złotej pały - karczyńskiego, a teraz mamy rzecznika z koszernej.
Czemu to Wosik nie jest rzecznikiem Pogoni? Nie chciał, czy go nie chcieli? Przeczytałem teraz wywiad z naszą rzeczniczką, gdy przychodził do klubu, to wielki szef Adama. Kpina.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.