Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 27/04/2012 14:18
i znów się kłania profesjonalny marketing w klubie!
dobrze, że mu podstrony przed wejściem na główną nie zrobili, a na 64. lecie klubu choć taki element wypadałoby zrobić nie mówiąc o tym, że jakiś artykuł osobny by się przydał w tej sprawie
a tu patrzcie patrzcie filmik zrobili z okazaji urodzin trenera, a może by tak wypadało zrobić filmik z okazji 64. lecia klubu! może do niego zaprosić piłkarzy kilku pokoleń, zmontować coś fajnego, wspomnieć o sali tradycji, wspomnieć o Florianie Krygierze
a ci statyści są naprawdę w dechę, pewno dziadek i babcie na mecz nie pójdą, ale ta młodzież dostanie na pewno darmową wejścówkę na mecz z Kolejrzem
no i ten rzecznik rośnie nam kolejny celebryta, ma chłop wygląd i gadane
przestańcie już tak jechać na pana Smolnego, pan Mroczek też na to patrzy i widocznie takie klimaty są na miejscu
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 27/04/2012 15:46
Dzisiejszy dzień mnie załamał. Ja rozumiem każdy z nas kibicuje innej zagranicznej drużynie, ale dla większości z nas Pogoń była jest i będzie na 1 miejscu. A tu proszę człowiek wchodzi na oficjałkę raz widzi zdjęcie z nowej kampanii promocyjnej i kolesia w koszulce Barcy a później naszego kapitano. Tak samo u nas na meczach co po nie którzy lubią się lansować w koszulkach innych klubów a barwy NASZE to już ciężko im zabrać. Zamiast klub promować się to strzelił sobie samobója.
Kurwa jaka wiocha gorzej niż słynne torowisko na potulickiej.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Oj kolego negatywnie jesteś nastawiony do rzetelnych i co najważniejsze "niezależnych" mediów
A tak całkiem poważnie to ten film to już przesada...i nadal najbardziej mnie na nim wkurwia ta parówa z żydorczej+ jakiś pedał w różowej koszulce barcy.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
poza tym nie rozumiem jak można nic nie przygotować na rocznice klubu, a dla trenera ktory jest tu niecaly meisiac robic taki cyrk z tortem, pytaniem przechodniow itp
poza tym nie rozumiem jak można nic nie przygotować na rocznice klubu, a dla trenera ktory jest tu niecaly meisiac robic taki cyrk z tortem, pytaniem przechodniow itp
Ten cyrk z tortem,wywiadami i innymi marnymi konkursikami to przykład na to, że nie ilość newsów na stronie, akcji a jakość się liczy, która rozmywa się... najważniejsze ze włodarze są cudownie zadowoleni heh
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 28/04/2012 11:22
na początku uznałem cała faze z urodzinowym tortem za spoko opcje (nic wielkiego sie nie wydarzylo,ot mila zagrywka) dopiero po chwili doatarlo do mnie , że na rocznice Klubu nie było zorganizowane totalnie NIC (i jeszcze opcja ze zmiana terminu meczu przez gran derbi, czyli de facto zdewaluowanie wartość rocznicy i samego Kkubu.) No i to rzeczywiście jest kurwa przesada.
O ławie nie bede się wypowiadał ,bo zostało powiedziane już wszystko. Dramat.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.