Wtedy to był by przywilej i jestem pewien, że wielu małolatów dawałoby z siebie wszystko, a i potencjał byłby wykorzystany pewnie w 100%
Ale niestety musimy oglądać Ediego, Sotirovicia, Budke czy innych. Dla mnie oni NIGDY nie będą Portowcami.
Jeśli ktoś uważa, że to nie możliwe to całkowicie się myli hiszpańskich basków jest około 2 mln. (a tacy stanowią głównie skład Athleticu, jest tylko jeden Bask z Wenezueli), zachodniopomorskie ma 1,5 mln mieszkanców. Wystarczy chcieć, mieć wizje.
czepiasz się piekielnie skuteczni i król w kapciach już dawno poszły w nie pamięć
teraz mamy bandy ledowe i jest tak ekstraklasowo
poza tym fajna inicjatywa podwyższenia zelastwa z reklamami do wysokości płotu, że flag nie widać
poza tym kiedyś Marta Barańska już tłumaczyła, że to nie ich winna, tylko tego kto wynajmuje tablice, bo ktoś nie ściągnął, bo nie było nowej to stara wisiała do kilku tygodni, a czasem miesięcy
a tramwaj "Pogoni" to nie nasza sprawa, bo to nie my robiliśmy.
Był konkurs. Dzwoniący walczył o książkę Mourinho. Miał odpowiedzieć na pytanie - ile razy Pan, który udzielał wywiadu przeklnął?
Oczywiście puścili wypipkany wywiad Radka
na miescie wisza bilbaordy zapraszajace na mecz Pogoń - Termialica. Czyzby zapał marketingu minął ?
czepiasz się piekielnie skuteczni i król w kapciach już dawno poszły w nie pamięć
teraz mamy bandy ledowe i jest tak ekstraklasowo
poza tym fajna inicjatywa podwyższenia zelastwa z reklamami do wysokości płotu, że flag nie widać
poza tym kiedyś Marta Barańska już tłumaczyła, że to nie ich winna, tylko tego kto wynajmuje tablice, bo ktoś nie ściągnął, bo nie było nowej to stara wisiała do kilku tygodni, a czasem miesięcy
a tramwaj "Pogoni" to nie nasza sprawa, bo to nie my robiliśmy.
Teraz będzie nowa akcja marketingowa "Pogoniarzu czy Ci nie żal..."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
jak klub mógł zapomnieć o rocznicy to ja nie wiem...
Na oficjalnym fanpage'u na facebooku można było się przekonać, że nie zapomnieli ;>
Nie chce krytykować ani nie mam pretensji, ale myślałem, że na trybunach, na łuku pojawi się jakiś akcent związany z urodzinami, chociaż zaintonowanie sto lat, bo klub klubem, ale w końcu "Pogoń to MY" Ale może coś pominąłem, też się spóźniłem kilka minut, więc jeśli coś się pojawiło to cofam słowa.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.