Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Wyrabiając kartę kibica podawało się chyba adres e-mail, na który mieli wysłać info jak będzie już możliwość odebrania karty właściwej (początkowo dawali tymczasowe).
Newsletter na plus, oby na tym jednym nie poprzestali.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 17/03/2012 14:53
nie popadajmy aż w taki zachwyt, że od razu to krajowa czołówka
każdemu się podoba co innego, jedne strony są podobne do drugich, inne całkiem się różnią
czy po obejrzeniu (dawno tam nie wchodziłem) oficjalek Legii, Lecha, czy to Wisły Kraków mam powiedzieć, że nasza jest w czołówce?
poza tym jak stronka zmieniła adres na .pl to zmieniła szatę graficzną, teraz dokonano podobnej modyfikacji, znając życie będą kolejne.
Na totalny minus to górna belka na stronie, dziwna odmiana koloru bordo z herbem klubu i pustka na wielkim elemencie strony. mając na względzie bazę zdjęć piłkarzy, kibiców i stadionu ktoś to totalnie zawalił! w poprzedniej wersji te główki piłkarzy też nie wyglądały okazale
czy strona po zmianie jest bardziej czytelna? polemizowałbym
a tak poza tym nie ma się do czego przyczepić, no chyba, że do herbu klubu, na moim monitorze jakiś on niebiesko-czerwony, bo ten na online jakoś mi się dobrze wyświetla.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.