Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 23/02/2012 19:00
Dobra, nie ma co aż tak bardzo narzekać. Wiadomo każdy chciałby żeby wszystko wyglądało full profesjonalnie, żeby piłkarze mieli naciągnięte getry, przyszyte loga sponsorów i stali na jakimś ładniejszym tle. Jest jeszcze sporo niedopiętych szczegółów ale popatrzcie jak to wyglądało tutaj pół roku temu- praktycznie NIC nie było dobrze zrobione, marketing leżał i każdy bardziej ogarnięty kibic zrobiłby więcej niż było. Teraz widać, że wreszcie jest kasa (lub jej perspektywa w e-klasie) i w celu awansu oraz przyciągnięcia kibiców robi się pewne rzeczy- król w kapciach, częste relacje i filmy, wywiady, nowa strona, piłkarze z ekstraklasy itd. Błędy na początku będą (skok jakościowy jeśli chodzi o marketing jest gigantyczny) ale trzeba mieć nadzieję, że będzie to wszystko na bieżąco korygowane- wtedy będzie wiadomo, że coś idzie w dobrym kierunku.
Wieczni malkontenci bez kitu...Żebyście Wy wymagali od siebie w kwestiach kibicowskich tyle co od klubu jeśli chodzi o organizację/marketing to byśmy byli potęga kibicowską.Zobaczymy Wasz profesjonalizm w najbliższym sezonie na młynie o wyjazdach nie wspominając.
Zacznij od siebie, daj przykład innym.
OK. Jebać wszytko race na boisko..."ale co na to powie prasa"
Wieczni malkontenci bez kitu...Żebyście Wy wymagali od siebie w kwestiach kibicowskich tyle co od klubu jeśli chodzi o organizację/marketing to byśmy byli potęga kibicowską.Zobaczymy Wasz profesjonalizm w najbliższym sezonie na młynie o wyjazdach nie wspominając.
Szaleństwo ! Zróbmy to ! Przed Euro czy po ?
Takie wariactwo w warszawskim stylu... wojna!
Dogadamy,ja myślę że przed
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Szaleństwo ! Zróbmy to ! Przed Euro czy po ?
Takie wariactwo w warszawskim stylu... wojna!
Dogadamy,ja myślę że przed
Rozjebmy stadiony na EURO ! Niech wszyscy piszą niech wszyscy się boją !
Podczas, gdy piłkarze przygotowują się do rundy rewanżowej w tureckiej Alanyi, klub ponownie wychodzi w miasto z punktami do wyrabiania kart kibica i kupna karnetów.
Pogoń rozstawi swoje stoiska w dwóch centrach handlowych: Molo (na Pomorzanach) i Zodiak (w Stargardzie Szczecińskim) w tę sobotę (3 marca) w godz. 13-21. Wychodzimy naprzeciw tym kibicom, którzy nie mają możliwości dotarcia na stadion.
Przypominamy, że pierwszy mecz Pogoni Szczecin już za nieco ponad 2 tygodnie. Przeciwnikiem będzie walczący o ekstraklasę Piast Gliwice. Kupując karnet, kibic obejrzy wszystkie 7 ligowych spotkań. Stała wejściówka jest najbardziej opłacalna.
Kolejna fajna inicjatywa
Jak myślicie? Będzie 15 tysięcy na pierwszym meczu?
Podczas, gdy piłkarze przygotowują się do rundy rewanżowej w tureckiej Alanyi, klub ponownie wychodzi w miasto z punktami do wyrabiania kart kibica i kupna karnetów.
Pogoń rozstawi swoje stoiska w dwóch centrach handlowych: Molo (na Pomorzanach) i Zodiak (w Stargardzie Szczecińskim) w tę sobotę (3 marca) w godz. 13-21. Wychodzimy naprzeciw tym kibicom, którzy nie mają możliwości dotarcia na stadion.
Przypominamy, że pierwszy mecz Pogoni Szczecin już za nieco ponad 2 tygodnie. Przeciwnikiem będzie walczący o ekstraklasę Piast Gliwice. Kupując karnet, kibic obejrzy wszystkie 7 ligowych spotkań. Stała wejściówka jest najbardziej opłacalna.
Kolejna fajna inicjatywa
Jak myślicie? Będzie 15 tysięcy na pierwszym meczu?
Można by następnym razem zapodać info, że będzie możliwość kupna poza Szczecinem tak trzeba się było z pracy zrywać co nie zmienia faktu , że dobra inicjatywa.
Po nieudanej z wielu względów sesji zdjęciowej na Wałach powtórna odbyła się w Turcji. Tło ładniejsze, getry podciagnięte, reklamy sponsora przyczepione. Jak się chce, to można:
Czy przyczepione... hehe... powiedziałbym, że doklejone w jakimś programi graficznym Ale ok, efektu końcowego czepiać się nie można ;p
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Tak teraz patrze, że jakiśkretyn znów błaznuje na forum - tak sie składa, że mam dużo wolnego czasu i mógłym zostać moderatorem tego forum a, że nie wiem gdzie się o niego starać mógłby mnie ktoś pokierować?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.