Np na allegro masz dużo firm, które oferują cięcie laserem w różnych materiałach np pleksi, sklejka, karton, blacha, itp. Cena zależy od skomplikowania wzoru, wielkości, czasu pracy urządzenia no i materiału z jakiego jest wycięty szablon. Do tego może dojść koszt opracowania danego szablonu do żądanego formatu jaki "czyta" maszyna. Ogólnie myślę, że nie jest to jakiś bardzo duży wydatek biorąc pod uwagę, iż taki szablon będzie wielokrotnego użytku.
Natrafiłem na takie zdjęcie.
Ciekawi mnie to czy można gdzieś w Szczecinie coś takiego zrobić, bo raczej wygląda na profesjonalny szablon, a nie wycinany samemu. Ktoś się może orientuje? Ewentualnie jak cenowo taka opcja?
Np na allegro masz dużo firm, które oferują cięcie laserem w różnych materiałach np pleksi, sklejka, karton, blacha, itp. Cena zależy od skomplikowania wzoru, wielkości, czasu pracy urządzenia no i materiału z jakiego jest wycięty szablon. Do tego może dojść koszt opracowania danego szablonu do żądanego formatu jaki "czyta" maszyna. Ogólnie myślę, że nie jest to jakiś bardzo duży wydatek biorąc pod uwagę, iż taki szablon będzie wielokrotnego użytku.
W szczecinie też takie coś wykonasz w jakimś studiu reklamy/poligrafii.Jeden z forumowiczów trudni się w tym fachu więc może podpowie coś
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
W ostatnich dniach trudno nie zauważyc aktywności marketingowej klubu. Generalnie to kroki w dobrym kierunku.
Wszystko OK, pomysł na króla w kapciach w porządku, ale mogliby chociaż zakleić/zastąpić czymś innym te paski z niusami przy fragmentach meczów. Właśnie w takich szczegółach widać "profesjonalizm" działu marketingu...
nasi piłkarze dziś parę minut po 15 odwiedzili Wały Chrobrego w celach fotograficznych
No to będzie dobrze na wiosne bo Bartek zmienił kolor butów
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Ciekawy pomysł dobrania miejsca, ale chyba nie do końca ogarnięty bo lepiej by wyglądało z panoramą na Odrę lub całe Wały niż schody i kawałek muru a tak na pierwszy plan rzucają się buty piłkarzy. Mało profesjonalne zdjęcie.
A na przodzie nasza gwiazda forum
przymiarki były robione prawie pół godziny, bo nasi chłopcy spóźnili się ponad godzinę. a co do miejsca to bym powiedział parę lokalizacji w tym miejscu było, na dole przy fontannie, na schodach, bocznych, na schodach na przeciw muzeum, ekipa ekspertów miała więc czas wybrać to miejsce, szaro i mokro, a ja nawet robiąc zdjęcia nie zwróciłem uwagi na kolorowe obuwie
Ciekawy pomysł dobrania miejsca, ale chyba nie do końca ogarnięty bo lepiej by wyglądało z panoramą na Odrę lub całe Wały niż schody i kawałek muru a tak na pierwszy plan rzucają się buty piłkarzy. Mało profesjonalne zdjęcie.
przymiarki były robione prawie pół godziny, bo nasi chłopcy spóźnili się ponad godzinę. a co do miejsca to bym powiedział parę lokalizacji w tym miejscu było, na dole przy fontannie, na schodach, bocznych, na schodach na przeciw muzeum, ekipa ekspertów miała więc czas wybrać to miejsce, szaro i mokro, a ja nawet robiąc zdjęcia nie zwróciłem uwagi na kolorowe obuwie
Szczegóły budują całość, a mi się od razu rzuciły rewia kolorów butów i dwóch asów co nie potrafią dobrze getry podciągnąć w pierwszym rzędzie... Może na prezentacji drużyny wypadnie to lepiej
Szczegóły budują całość, a mi się od razu rzuciły rewia kolorów butów i dwóch asów co nie potrafią dobrze getry podciągnąć w pierwszym rzędzie... Może na prezentacji drużyny wypadnie to lepiej
Wały mają urok ale trzeba bo wyciągnąć
Dwie "fleje" co getry potraktowały jak zwykłe skarpety a Vuk to w sumie wygląda jakby stopki założył o dwa numery większe.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.