Wrócę jeszcze do tego wątku. Rzeczywiście dużo tutaj racji, liczą się przede wszystkim chęci. Jak się patrzy na to jak to jest robione w Legii to rzeczywiście co za problem wysłać 2-3 piłkarzy i kogoś ze sztabu do szkoły oddalonej nawet o 100 km od Szczecina? Nie trzeba robić żadnego głosowania tylko pojechać, spotkać się i zaszczepić tą miłość do klubu. Dużo więcej daje spotkanie się prawdziwymi piłkarzami niż oglądanie ich w telewizji, chociaż akurat w tym momencie myślę, że jest bardzo mało dzieciaków którzy mają możliwość w ogóle oglądnięcia meczu Pogoni nawet w tv.
Już namalowanie samego graffiti u mnie w miasteczku wywołało ogólne zainteresowanie Pogonią wśród młodzieży gimnazjalnej, to co by było jakby przyjechał ktoś z drużyny.
proponuje wejść na ofi w KADRA i SZTAB kliknąć na danego zawodnika i iiiiiiiiiiiii poczekać aż się otworzy ZAJEBISTEJ JAKOŚCI ZDJĘCIE NOOOOO może robili to aparatem smiena albo zorka z 0,1 megapixela .Nie popisali się troszeczke z tą sprawą i druga zagwozdka reklamują nowe szkło i piłki w sklepie tylko nic nie ma na stronie sklepu .A tak pozatym pozytywnie troszeczke w końcu ze stronką nie to żebym sie skarżył
Zdjęcia są w normalnej jakości. HQ to nie jest ale pixeli też nie widać - myślę, że nie ma co szukać dziury w całym
Zdjęcia były robione dobrym aparatem, w dobrych warunkach, ale niestety przy zmniejszaniu wymiarów fotki i zjechaniu jej jakości na rzecz niewielki ich rozmiarów straciły mocno na jakości i ostrości.
Takiej wielkości zdjęcie przy rozmiarze średnio 15 KB dla mnie wygląda słabo, ale kwestia gustu.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nie mamy dwóch oficjalnych stron, tylko jedną. Nowa/stara domena rzeczywiście długo była zajęta przez ptaka. Ostatecznie jednak prawo do domeny wygasło, dzięki czemu mamy wreszcie ofi na właściwym miejsciu. Pogonszczecin.info natomiast nie jest już stroną oficjalną. Ciekawi mnie jednak kto ją prowadzi.
Najważniejsze że jest takie forum na które wchodzą wszyscy nie zależnie czy się nazywa pracownik, kibol, kibic, bandyta, chuligan, pseudokibic, naczelnik, pies, prezes, prezydent, dziennikarz czy urzędnik itd !
Za Pogońszczecin.pl: Od wtorku 6 grudnia 2011 roku oficjalna strona Dumy Pomorza zmieniła adres na Pogońszczecin.pl. Tym samym poprzednia (czyli Pogońszczecin.info) stała się stroną czysto prywatną, z którą spółka Pogoń Szczecin SA nie ma już nic wspólnego.
Nie mamy dwóch oficjalnych stron, tylko jedną. Nowa/stara domena rzeczywiście długo była zajęta przez ptaka. Ostatecznie jednak prawo do domeny wygasło, dzięki czemu mamy wreszcie ofi na właściwym miejsciu. Pogonszczecin.info natomiast nie jest już stroną oficjalną. Ciekawi mnie jednak kto ją prowadzi.
Bardzo dobrze, ze oficjalna strona jest teraz pod prostym, intuicyjnym adresem. Pytanie tylko, jak to się stało, że poprzednia, doskonale wypozycjonowana domena przeszła w prywatne rece?? Czyzby ktos z klubu zapomnial ją przedluzyc i zostala przejeta przez handlarza domenami? Jesli tak, to smiech i zenada...
. Pytanie tylko, jak to się stało, że poprzednia, doskonale wypozycjonowana domena przeszła w prywatne rece?? Czyzby ktos z klubu zapomnial ją przedluzyc i zostala przejeta przez handlarza domenami? Jesli tak, to smiech i zenada...
na pewno nie spadła domena, widocznie taki był deal. ty nam sprzedaz ten adres, a jako dodatek dostaniesz stary.
...Tak więc, jeśli jesteś zainteresowany naszymi gadżetami, a mieszkasz w Warszawie tudzież okolicach to zapraszamy do Sklepu Bulldog, mieszczącego się na Rondzie Jazdy Polskiej(obok stacji metra Politechnika), ul. Waryńskiego 12, pawilon 12. Sklep jest czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 11-19 oraz sobota w godzinach 10-16.
Byłem dzisiaj w Fali po godz 18 i bluz brak nie dojechały.
A była gdzieś informacja że są już dostępne w Fali? Jutro pewnie dojadą,nie wszystko można ogarnąć na raz, ale zawsze można też udać się do innych punktów i tam spokojnie obejrzeć i zakupić
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.