Na plus ostatnio działalność Pogońszczecin.info - dzisiejsza ankieta o piłkarzach (coś na wzór tej ankiety z piłki nożnej plus) bardzo fajna, no i te powiadomienia via e-mail zobaczymy jak to wyjdzie dziś pierwszy mail dostałem i całkiem ciekawie.
Ale o lepszą grafikę strony mogliby się postarać...
Na plus ostatnio działalność Pogońszczecin.info - dzisiejsza ankieta o piłkarzach (coś na wzór tej ankiety z piłki nożnej plus) bardzo fajna, no i te powiadomienia via e-mail zobaczymy jak to wyjdzie dziś pierwszy mail dostałem i całkiem ciekawie.
to nie jest niestety takie proste..
spokojnie. powoli powoli wszystko w swoim czasie
Wszystko w swoim czasie? Po kilku miesiącach Pogoń powinna mieć lepiej funkcjonującą stronę. Zresztą nie tylko strone....
to nie jest niestety takie proste..
spokojnie. powoli powoli wszystko w swoim czasie
to Ty chyba wiesz coś, o czym ja nie wiem dorwę Cię na gadu
Chlebuś całe 4,69
cena nokautująca ale trzeba przyznać że w smaku jest zajebisty,bułki jak dla mnie beznadzieja...
A cena miała być porównywalna do normalnego.Moim zdaniem niczym szczególnym się ten chleb w smaku nie różni od normalnego.Widać ktoś znowu chce zarobić na kibicach Pogoni.I tak na marginesie,zróbcie jeszcze mleko Pogoni to juz całkiem wieśniaków z nas zrobicie!
Bo blanty mnie nie trują, jak nigdy mnie nie truły, tu mi skrusz to jaramy...
Chlebuś całe 4,69
cena nokautująca ale trzeba przyznać że w smaku jest zajebisty,bułki jak dla mnie beznadzieja...
A cena miała być porównywalna do normalnego.Moim zdaniem niczym szczególnym się ten chleb w smaku nie różni od normalnego.Widać ktoś znowu chce zarobić na kibicach Pogoni.I tak na marginesie,zróbcie jeszcze mleko Pogoni to juz całkiem wieśniaków z nas zrobicie!
i jest zbliżona bo w Asprodzie jest naprawdę drogo to tak jakbyś kupował ciuchy markowe a nie z reala
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 04/05/2008 22:04
Przydałaby się reklama na ścianie Odry na placu Żołnierza... coś w stylu... Wracamy do gry, zapraszamy. Kilkanaście tysięcy ludzi tam się przwija co dzień, jak nie więcej. aż się prosi! Koszt w przliczeniu na jednego odbircę byłby minimalny. Po pierwszej godzinie marketingu takie rzeczy się wie. No ale może nie wszyscy w Pogoni wiedzą co to marketing :/ Nie czytałem stron wczesniej, więc jeżeli o tym było nie mordujcie mnie
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.