a co złego w tych butach ze są niebieskie czy mają oczojebne pomarańczowe sznurówki ? są to buty do biegania Nike free run i nie mają wyglądać tylko spełniać swoje zadanie.. jak nie trawie Ławy to akurat rozkminianie butów sportowych jest troche dziwne
Takie może lepsze ?
Ale co do nowych zdjęć w sklepie to fakt zdjęcia np czapki z Edim są naprawde PRO
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
A mnie tam to bawi. Uważasz, że właśnie w takich butach powinien pozować do zdjęć w dresie klubowym na oficjalną stronę, gdzie pewnie sporo czasu powisi?
Też ale i tak większą zwałe mam z tych butów na zdjęciu, pasujących do całości jak...? śmiech. Po pierwsze pokazuje to podejście olewatorskie piłkarza ale bardziej obnaża "sepeców", którzy zrobili to zdjęcie i dali na oficjalny shop. No ale cóż plus jest taki że nawet jak nam się wydaję że już nie powinno nas zaskoczyć to oni udowodniają, że mogą... to się nazywa "nieświadomą" kreatywność lub po prostu brak profesjonalizm
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/12/2011 16:29
proponuje wejść na ofi w KADRA i SZTAB kliknąć na danego zawodnika i iiiiiiiiiiiii poczekać aż się otworzy ZAJEBISTEJ JAKOŚCI ZDJĘCIE NOOOOO może robili to aparatem smiena albo zorka z 0,1 megapixela .Nie popisali się troszeczke z tą sprawą i druga zagwozdka reklamują nowe szkło i piłki w sklepie tylko nic nie ma na stronie sklepu .A tak pozatym pozytywnie troszeczke w końcu ze stronką nie to żebym sie skarżył
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
proponuje wejść na ofi w KADRA i SZTAB kliknąć na danego zawodnika i iiiiiiiiiiiii poczekać aż się otworzy ZAJEBISTEJ JAKOŚCI ZDJĘCIE NOOOOO może robili to aparatem smiena albo zorka z 0,1 megapixela .Nie popisali się troszeczke z tą sprawą i druga zagwozdka reklamują nowe szkło i piłki w sklepie tylko nic nie ma na stronie sklepu .A tak pozatym pozytywnie troszeczke w końcu ze stronką nie to żebym sie skarżył
Zdjęcia są w normalnej jakości. HQ to nie jest ale pixeli też nie widać - myślę, że nie ma co szukać dziury w całym
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.