W sobotę malujemy stadion więc napewno będziemy na stadionie, prośba przed zakupem zrób zamówienie na sklep.portowcy.org i przelej pieniądze w komentarzu daj odbiór osobisty.
Przy okazji taka ciekawostka dotycząca programu "Pogoń po rabat". W ofercie na stronie jest tak:
Warunkami do udziału w programie lojalnościowym są :
● przyznanie rabatu dla kibiców klubu identyfikujących się Kartą Kibica i dokonujących za jej pomocą płatności (wielkość zniżki jest negocjowana indywidualnie),
● procentu od obrotu Kartą na rzecz klubu (jego wysokość określana jest na poziomie kilku lub kilkudziesięciu procent od obrotu dokonanego za pośrednictwem Karty Kibica).
A w rzeczywistości oprócz przyznania rabatu dla posiadaczy KK, firmy zobowiązuje się do uiszczania opłaty miesięcznej na rzecz klubu w wysokości 100 zł netto. Niby mało, ale to jednak strzał w stopę, który zniechęci mniejsze firmy.
Mamy nowego dyrektora marketingu w klubie a oficjalna milczy ?
Przy okazji taka ciekawostka dotycząca programu "Pogoń po rabat". W ofercie na stronie jest tak:
Warunkami do udziału w programie lojalnościowym są :
● przyznanie rabatu dla kibiców klubu identyfikujących się Kartą Kibica i dokonujących za jej pomocą płatności (wielkość zniżki jest negocjowana indywidualnie),
● procentu od obrotu Kartą na rzecz klubu (jego wysokość określana jest na poziomie kilku lub kilkudziesięciu procent od obrotu dokonanego za pośrednictwem Karty Kibica).
A w rzeczywistości oprócz przyznania rabatu dla posiadaczy KK, firmy zobowiązuje się do uiszczania opłaty miesięcznej na rzecz klubu w wysokości 100 zł netto. Niby mało, ale to jednak strzał w stopę, który zniechęci mniejsze firmy.
Wszystko chyba zależy od negocjacji. My dostaliśmy propozycję z 5% stawką od obrotu kartą kredytową przekazywaną dla klubu. Poza tym była w umowie propozycja o wiele gorsza niż te 5% czy 100 zł. Chodzi mianowicie o wgląd w księgi handlowe firmy.
Umowy nie podpisaliśmy, ale każdy klient który przedstawi karnet otrzyma rabat na nasze tłumaczenia.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Granatowo- bordowy Młyn jakiego jeszcze nie było. Kibolskie sektory 11 oraz 12 na stadionie Pogoni w ciągu dwóch dni przeszły mały lifting. Szare trybuny, muru i schody zostały odnowione i pomalowane w barwach Pogoni . Od dziś każdy kto przyjdzie na stadion zamiast szarych sektorów obejrzy granatowo- bordowy Młyn, który nie pozostaje nić innego jak dodatkowo ozdobić blaskiem rac zamiast klubowego ultrafioletu. Już niedługo także debiut nowych flag na kijach! Poniżej zdjęcia prezentujemy zdjęcia:
Kub bilet na MŁYN dofinansuj ruch kibicowski ! Bilety na strefę 2 sektory 11-12 !
Swoją drogą skoro już protest się zakończył, to mogliby ponownie uruchomić internetową rejestrację kart dla osób nie mieszkających w Szczecinie.
Mogliby, ja zamówiłem w internecie i na swoja czekam juz ponad dwa miesiace. Pisałem do klubu i ponoć w połowie tygodnia będzie już na 100%.
Na początku sierpnia przez neta złożyłem wniosek o kartę dla mojego wujka napisali że wszystko ok i że dadzą znać jak będzie karta do odbioru. W Piątek wujaszek był w "Fun" szopie i babka powiedziała że karty jeszcze niema... a najlepsze jest to że jak wejdę na oficjalce to działu Bilety online to mogę się zalogować na konto wujka i wszystko lata jak należy
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 04/10/2011 18:40
[cytat=SKPS Portowcy][cytat]Granatowo- bordowy Młyn jakiego jeszcze nie było. Kibolskie sektory 11 oraz 12 na stadionie Pogoni w ciągu dwóch dni przeszły mały lifting. Szare trybuny, muru i schody zostały odnowione i pomalowane w barwach Pogoni . Od dziś każdy kto przyjdzie na stadion zamiast szarych sektorów obejrzy granatowo- bordowy Młyn, który nie pozostaje nić innego jak dodatkowo ozdobić blaskiem rac zamiast klubowego ultrafioletu. Już niedługo także debiut nowych flag na kijach! Poniżej zdjęcia prezentujemy zdjęcia:
moze by tak wszystkie krzesełka wyj.... i tak polalowac i tak bedzie lepiej wygladac niz z krzesełkami
[cytat=SKPS Portowcy][cytat]Granatowo- bordowy Młyn jakiego jeszcze nie było. Kibolskie sektory 11 oraz 12 na stadionie Pogoni w ciągu dwóch dni przeszły mały lifting. Szare trybuny, muru i schody zostały odnowione i pomalowane w barwach Pogoni . Od dziś każdy kto przyjdzie na stadion zamiast szarych sektorów obejrzy granatowo- bordowy Młyn, który nie pozostaje nić innego jak dodatkowo ozdobić blaskiem rac zamiast klubowego ultrafioletu. Już niedługo także debiut nowych flag na kijach! Poniżej zdjęcia prezentujemy zdjęcia:
moze by tak wszystkie krzesełka wyj.... i tak polalowac i tak bedzie lepiej wygladac niz z krzesełkami
Muszą być krzesełka żeby sektor/stadion był dopuszczony.
Ładnie się to prezentuję w porównaniu z sektorami obok. A Mroczki baloniki czy płachty wieszali heh. Brawo za pomysł
na zakupach w Galerii Kaskada ! promującego mecze Pogoni Szczecin!
potwierdzam był widziany, fajna sprawa oby dała efekty. Chłopaki zapraszali na mecz i musieli się przekrzykiwać z agitacją wyborczą ale dali radę
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Muszą być krzesełka żeby sektor/stadion był dopuszczony.
Ładnie się to prezentuję w porównaniu z sektorami obok. A Mroczki baloniki czy płachty wieszali heh. Brawo za pomysł
troszke bym sie klocila ale ok jest kilka stadionów bez bo z czego sie orientuje to iles % musiy byc ale moge sie mylic
Galaxy są galerianki a w Kaskadzie? Ponoć kaskaderki , ale my wiem swoje- w Kaskadzie spotkać można Gryfusa, czyli popularną maskotkę Pogoni Szczecin. W dniu wczorajszym maskotka przy udziale Młodych Wików promowała najbliższe mecze Dumy Pomorza, a także rozdawała najmłodszym Portowcom specjalnie przygotowane plany lekcji oraz naklejki Pogoni Szczecin, zachęcając rodziców do przychodzenia na spotkania naszej drużyny także z najmłodszymi pociechami. Dla wszystkich, którzy chcieliby spotkać naszego Grufusa na ulicach Szczecina w tajemnicy powiemy, że już w piątek w centrum miasta Gryfus kontynuować będzie akcje promocyjną, a my już dziś zapraszamy wszystkich na mecz z Bogdanką Łęczna już w najbliższą sobotę!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.