12 kibiców kieleckiej drużyny zatrzymali policjanci w sobotę podczas meczu Korony Kielce z Wisłą Kraków w Kielcach.
Mężczyźni w wieku od 17 do 40 lat – według funkcjonariuszy – wykrzykiwali wulgaryzmy i nic sobie nie robili z napomnień służb porządkowych, by się uspokoili. Sześciu z nich znajdowało się pod wpływem alkoholu.
Jeszcze w niedzielę po południu najprawdopodobniej staną przed sądem w trybie przyspieszonym. Może im grozić kilka tysięcy złotych grzywny i nawet 2 lata zakazu stadionowego.
Ostatnio edytowany przez: RAFek, 21 sierpnia 2011, 13:01 [1 raz(y)]
wklejasz ciągle kawałki zespołu, który współpracuje z konfidenckimi, lewackimi organizacjami tępiącymi kibiców. (Nigdy Więcej) i grającym na płycie dla antify.
Pasuje jak nic...
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 21 sierpnia 2011, 21:29 [2 raz(y)]
Jesteś po prosty za młody... Za moich czasów nie było listy zakazanych symboli ustalanych z pedałami z Nigdy Więcej. A teksty piosenek odzwierciedlały rzeczywistość. I pierdolisz głodne kawałki, bo w twarz tego nie powiesz - mówi ci coś flaga:
Byliśmy tu i zawsze bedziemy?? Wiesz czyj to tekst?? To że sie później ktoś podpinał pod ich działalność lata mnie koło ...
Żebyś sie nie osmarkał, były kiedyś plany ściągnięcia Analogsów na koncert awansowy Pogoni, tylko ktos się zesrał, że zagrają: Dzieciaki atakujące policję...
Jesteś po prosty za młody... Za moich czasów nie było listy zakazanych symboli ustalanych z pedałami z Nigdy Więcej. A teksty piosenek odzwierciedlały rzeczywistość. I pierdolisz głodne kawałki, bo w twarz tego nie powiesz - mówi ci coś flaga:
Byliśmy tu i zawsze bedziemy?? Wiesz czyj to tekst?? To że sie później ktoś podpinał pod ich działalność lata mnie koło ...
Żebyś sie nie osmarkał, były kiedyś plany ściągnięcia Analogsów na koncert awansowy, tylko ktos się zesrał, że zagrają: Dzieciaki atakujące policję...
Podpiął ? Zobacz sobie jakie symbole mają na płytach. Zagrali na składance dla lewaków, którzy walczą z patriotyzmem, który my tu promujemy aby wesprzeć ich finansowo.
To, że mieli tu grać czy tam jakie to ma dziś znaczenie gdy sprzedali się Pankowskiemu i razem tworzą różową rewolucję przeciwko patriotom.
"Stowarzyszenie "NIGDY WIĘCEJ" objęło patronatem medialnym kwietniowo-majową część trasy koncertowej zespołu Analogs. Grupa jest obecnie najaktywniejszym koncertowo bandem punk rockowym w Polsce . Zespół kontynuuje trasę rozpoczętą jeszcze w styczniu, promując materiał z nowych albumów i przypominając stare hity."
"Stowarzyszenie "NIGDY WIĘCEJ" objęło patronatem medialnym kwietniowo-majową część trasy koncertowej zespołu Analogs.
Czytasz ze zrozumieniem? Lewaki się podpieły pod coś, co nigdy do nic, do składu zespołu, nie należało.Chyba, że w Chile, Argentynie albo Syrii... Zresztą z Harcerzem można by pogadać...
Ja podaje przykłady z lat, kiedy sie można było na nich wzorować. Chyba, że uznajesz teksyt: chuj w dupe policji, albo dzieciaki atakujące policję", za pro lewackie.
Ale może pogadaj z jego córką...
"Stowarzyszenie "NIGDY WIĘCEJ" objęło patronatem medialnym kwietniowo-majową część trasy koncertowej zespołu Analogs.
Czytasz ze zrozumieniem? Lewaki się podpieły pod coś, co nigdy do nich nie należało.Chyba, że w Chile, Argentynie albo Syrii...
Ja podaje przykłady z lat, kiedy sie można było na nich wzorować. Chyba, że uznajesz teksyt: chuj w dupe policji, albo dzieciaki atakujące policję", za pro lewackie.
Ale może pogadaj z jego córką...
tak się podpięły, że zmusili ich do grania na koncertach "Śmierć białej dumie" oraz wspieraniu ich finansowo i reklamowania na płytach ? Czysty terror
Ludzi ocenia się za całe życie, a nie za urywki. Doskonale znam wszystkie ich płyty i wiem, że sprzedali się mimo że zarzekali się, że nikt ich nie kupi i na nich nie zarobi.
tak się podpięły, że zmusili ich do grania na koncertach "Śmierć białej dumie" oraz wspieraniu ich finansowo i reklamowania na płytach ? Czysty terror
Ludzi ocenia się za całe życie, a nie za urywki. Doskonale znam wszystkie ich płyty i wiem, że sprzedali się mimo że zarzekali się, że nikt ich nie kupi i na nich nie zarobi.
Czy Ty rozumiesz o co biega w temacie czy nie za bardzo? ChWDP i tyle w temacie... Czy śpiewają lewaki czy prawicowe kapele, lata mi koło ch.. Nie jestem politykiem. Jestem Kibicem i nikt mnie nie kupi tanim tekstem.Akurat oni byli w swoim czasie topową kapelą utożsamianą z nami. Analogsi zaśpiewali kilka tekstów, podoba mi się i to zacytowałem. Równie dobrze mogłem wrzucić link z tekstami typów ze Śląska czy Motoru.
EOT
Tam żadna z "ich" kapeli nie nagrywa piosenki napisanej specjalnie na składankę “WYKOPMY RASIZM ZE STADIONÓW”, czy nie gra koncertów pod szyldem GOOD NIGHT WHITE PRIDE
Miło nam poinformować, że wybrane gadżety ze sklepu Portowców od dziś dostępne są także na Prawobrzeżu! Od dziś pamiątki wydawane przez kibiców każdy kupić będzie mógł w sklepie Quality-Shop przy ulicy Łubinowej 75 ( Dom Handlowy Neo ) W nowo otwartym sklepie do nabycia także odzież uliczna wśród których znajdują się takie marki marki jak: PROSTO, OUTSIDEWEAR, PG WEAR, oraz już niedługo również ELADE oraz OFENSYWA! Wszystkich kibiców serdecznie zapraszamy od poniedziałku do soboty w godzinach od 10 do 18, a w soboty od 10 do 15 !
Już od wtorku 30 sierpnia w sprzedaży na sklep.portowcy.org oraz w punktach stacjonarnych, pojawi się nowa, oczekiwana koszulka Love and be brave! Koszulka dostępna będzie w różnych rozmiarach w cenie 60 zł. Podobnie jak poprzednie kolekcje Granatowo-Bordowego Stylu koszulka LABB wykonana jest o dużej gramaturze wykonana w 100% z wysokiej jakości bawełny. Zapraszamy do zakupów !
www.sklep.portowcy.org od Kibiców dla Kibiców!
Dodatkowo zapraszamy do udziału a ankiecie na stronie sklepu Portowców nt. koszulki Polo!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.