To ja chyba mam jakiś inny kalendarz, bo u mnie jest środa co nie zmienia faktu, że też dzisiaj się zastanawiałem nad tym systemem i czuję w kościach kompromitację z ich strony.
Osobiście wolałem dyscyplinę za trenera Płatka to jednak zawsze wracamy do pytania czy zabraniać czegoś z całą surowością, czy też pozwalać w pewnych warunkach się wyszumieć. Oba podejścia mają swoje wady i zalety. Surowe zakazy są bardzo efektywne i skuteczne w jakimś wymiarze czasu. Nie można się jednak łudzić, że szczególnie młody człowiek nie będzie chciał pójść na balety z dziewczyną. Tu dochodzimy do rozwiązania polegającego na przyzwoleniu piłkarzom na zabawę tylko po wygranym meczu, do takiego stopnia, żeby być w pełni sił na kolejnym treningu. Jest to rozwiązanie mniej efektowne w sensie propagandowym, ale chyba bliższe rzeczywistości. Jest też trudniejsze, bo wymaga większej konsekwencji, żeby ktoś nie pomyślał, że skoro może po wygranym meczu, to może po każdym.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Co do powyższego artykułu.
Emil Noll i Donald Djousse widziani wczoraj w Bajla Club. Impreska pilkarzy się rozkręca i to dzień przed meczem z Sandecją.
No to zajebiście. Znowu zaczyna się burdel na kółkach. Mroczek zamiast im kare wpierdolić to rozkłada ręce i pierdoli, że co on może zrobić. Przecież to chuj człowieka strzela.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Emil Noll i Donald Djousse widziani wczoraj w Bajla Club. Impreska pilkarzy się rozkręca i to dzień przed meczem z Sandecją.
Pewnie:
1) Świętowali podpisanie kontraktu lub
2) omawiali taktykę na sobotni mecz lub
3) Donald pokazywał uroki życia w Szczecinie a tego klubu nie mogło zabraknąć- tak czy inaczej Bajla znowu wraca do łask tym razem w klimatach afrykańskich...!
Także się nie ma co czepiać, bo Prezes dał sygnał i powrócił " melanżu prawdziwych facetów" ze znaną twardą ręką trenera Sasala! Oby tak dalej!
Pozniej pójdzie się do GW zrzuci na kiboli że to ich wina bo nie dopingują i wogle kibol to zło !
E tam, ja myślę, że Sasal podpowiedział Donaldowi by był bardziej skuteczny, to chłop wziął się za siebie i zaczął trenować wykończenie "setek" a że musi ktoś asystować to Nollek jak znalazł
Ogólnie to pięknie jest...
Także sami widzicie nie ma co komentować trzeba chwalić! Wkońcu chłopy grają mecz za meczem wygrywają.
Teraz jest tak, że piłkarze po wygranym meczu mogą się zabawić. Mogą zabawić się ba tyle, by następnego dnia na treningu był w formie. Tyle teorii.
A formę ponoć się sprawdza ilością nadmuchanych balonów między sektorami w granatowo-bordowym stadionie Takie zajęcia na rozgrzewkę- każdy ma tutaj teraz po baloniku i dmuchamy aby stadion znowu był kolorowy ściągnęli łobuzy flagi zastąpimy je balonami albo kotarami
Tak przy okazji jesteś pewien na 100%, że byli to Noll i Djousse? Bo z moich źródeł wynika, że owszem w Bajli bawiło się dwóch czarnoskórych mężczyzn, ale nie byli to Emil i Donald.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Tak przy okazji jesteś pewien na 100%, że byli to Noll i Djousse? Bo z moich źródeł wynika, że owszem w Bajli bawiło się dwóch czarnoskórych mężczyzn, ale nie byli to Emil i Donald.
Rośnie nam tu taki mały dziennikarz śledczy abyś nie zboczył na zły tor typu Uwaga!, SE albo Fakt o tym się piszę Wg. moich źródeł oni nie byli czarnoskórzy tylko rudzi jak pewien kaszub
Ale nie to jest ważne- ważniejsze że już doszły flagi i plandeki plus baloniki i nasz stadion jest beauty!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.