Ta pamietam mecz z Legia , nie powiem bo koledzy byli i 3 h przed meczem ja bylem jakies 30 min, (praca), i wlazłem normalnie.
Ale tak jak kolega napisal wtedy bylo ponad 20 tys. , a teraz ledwo 5 , a burdel jakby bylo 50 tys.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 31/07/2011 08:40
Zobaczcie jak kibole innych drużyn prezentują się na meczach u siebie czy na wyjazdach wszyscy w jednakowych koszulkach czy bluzach a my wszyscy na kolorowo każdy zakłada co chce trzeba to zmienić. Przecież są ludzie na Pogoni odpowiedzialni za doping i wyjazdy i mają chyba coś do powiedzenia tzn.trzeba dać jakiś pomysł czy przykład.Wiem że w tamtym roku były nędzne koszulki granatowe i bordowe ale kto by chciałby iść w takiej koszulce na mecz skoro i tak nikt nie wiedział ze to jest kibic Pogoni a z klubem trzeba się identyfikować.
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Zobaczcie jak kibole innych drużyn prezentują się na meczach u siebie czy na wyjazdach wszyscy w jednakowych koszulkach czy bluzach a my wszyscy na kolorowo każdy zakłada co chce trzeba to zmienić. Przecież są ludzie na Pogoni odpowiedzialni za doping i wyjazdy i mają chyba coś do powiedzenia tzn.trzeba dać jakiś pomysł czy przykład.Wiem że w tamtym roku były nędzne koszulki granatowe i bordowe ale kto by chciałby iść w takiej koszulce na mecz skoro i tak nikt nie wiedział ze to jest kibic Pogoni a z klubem trzeba się identyfikować.
Przecież wyszły ostatnio koszulki granatowe lokalnych patriotów a było info że z czasem pojawi się coś bordowego więc radze więcej czytać mniej marudzić.
Prezentujemy Państwu najnowszą kolekcje vlepek z serii Młodzi Portowcy, promujących Dumę Pomorza wśród najmłodszych fanów! Komplet czterech vlepek rozdawane będą młodym kibicom za darmo na sektorze rodzinnym podczas następnego meczu z Wartą Poznań, a także w szkołach podczas akcji organizowanych przez Stowarzyszenie Portowcy.
Już niedługo kolejna niespodzianka dla Młodych Portowców!
Vlepki powstały ze środków uzyskanych ze sprzedaży biletów na młyn ( sektory 11 oraz 12 ). Kup bilet na wspieraj ruch kibicowski!
okej, tylko dlaczego dopiero 3 dni przed meczem, a w tramwajach pojawia sie "lada dzien" to moze nastepnym razem wywiesic godzine przed meczem albo juz w jego trakcie?
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 05/08/2011 17:17
"Przed startem rozgrywek, prezes Pogoni Jarosław Mroczek zapowiedział, że zmieni oblicze stadionu. – Będziecie zaskoczeni gdy przyjdziecie i zobaczycie,że stadion może być kolorowy i ładny – opowiadał na naszych stronach. Co to konkretnie oznacza? Zarząd Pogoni rozwiesi m.in. kolorowe baloniki wśród sektorów. Szyte są też flagi, które mają ozdobić koronę stadionu, ale nie ma pewności że dotrą jeszcze przed najbliższym spotkaniem."
A Mroczek poprowadzi doping? Hehe żenada.
Wspaniale przystrojony stadion bylem mega mile zaskoczony, nawet uroniłem łezkę... w pierwszej chwili nie poznałem że to NASZ stadion. Piękne chwile. Dziękuję Zarządowi klubu oraz fantastycznej grupie ekspertów marketingowych. Dla takich chwil warto żyć.
Przy tej całej euforii, usiadłem i zacząłem się zastanawiać ile kosztowała ta akcja "Będziecie zaskoczeni gdy przyjdziecie i zobaczycie,że stadion może być kolorowy i ładny".... 100 zł czy 200 zł przy zamówieniu w hurtowni ?
Od piątku 12 sierpnia, nastąpiła zmiana w sklepie Portowcy:
Wszystkie promocje cenowe produktów dostępne są wyłącznie po zarejestrowaniu/zalogowaniu się w panelu sklepu! Aby móc obejrzeć aktualne promocje, które dla Was przygotowaliśmy zaloguj się i już dziś skorzystaj z cenowych okazji! Zapraszamy do zakupów!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.