no dlatego się pytałem czy można wymienić go na młyn lub wejść normalnie to uzyskałem odpowiedź - NIE,TYLKO VIP. to podziękowałem i kupiłem osobno bilet ..
www.PomocKredytowa.com.pl - Kredyty bez BIK, BIG, KRD
ha gratulacje dla 63 osób które wygrały wczoraj bilety,szkoda że tylko na vip ... oczywiście na inny sektor niewejdziemy z nimi ... no comment
Troche idiotyzm, bo takie bilety powinny być na łuk, żeby promować najważniejsze sektory, ew. na cały stadion jak wygrana to wygrana.
no dlatego się pytałem czy można wymienić go na młyn lub wejść normalnie to uzyskałem odpowiedź - NIE,TYLKO VIP. to podziękowałem i kupiłem osobno bilet ..
Kłamać nie musisz, że odmówiłeś. Nie zgrywaj bohatera.
W niedziele na gieldzie...Stoisko w fali tez na pewno nabierze drugiego oddechu...Na turzyn mozna juz nie chodzic - nie znajdziecie tam gadzietow Pogoni.
Mam pytanie odnosnie stoiska na turzynie . Czemu nie ma tam zadnych nowych gadzetow ?
ha gratulacje dla 63 osób które wygrały wczoraj bilety,szkoda że tylko na vip ... oczywiście na inny sektor niewejdziemy z nimi ... no comment
Troche idiotyzm, bo takie bilety powinny być na łuk, żeby promować najważniejsze sektory, ew. na cały stadion jak wygrana to wygrana.
Kłamać nie musisz, że odmówiłeś. Nie zgrywaj bohatera.
odezwał sie .. faktycznie mam powody żeby kłamać .. idź się przejdź lub zrób coś pożytecznego przed świętami lepiej a nie gadasz głupoty
www.PomocKredytowa.com.pl - Kredyty bez BIK, BIG, KRD
W niedziele na gieldzie...Stoisko w fali tez na pewno nabierze drugiego oddechu...Na turzyn mozna juz nie chodzic - nie znajdziecie tam gadzietow Pogoni.
Mam pytanie odnosnie stoiska na turzynie . Czemu nie ma tam zadnych nowych gadzetow ?
Bo to bardzo złe miejsce
Dokladnie, a Grzesiowi bedzie tzreba zrobic egzorcyzmy
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
A ogarnia ktoś może czy na tych vipach to mają numerowane miejsca, bo na tym bilecie nic nie ma odnośnie konkretnego miejsca. A nie chciałbym żeby przyszedł jakiś "bogacz" i stękał że to jego miejsce
A ogarnia ktoś może czy na tych vipach to mają numerowane miejsca, bo na tym bilecie nic nie ma odnośnie konkretnego miejsca. A nie chciałbym żeby przyszedł jakiś "bogacz" i stękał że to jego miejsce
Będziesz siedział między Bilem Gates'em, a właścicielem fejsbuuka. A na poważnie - to tłumów raczej nie będzie i problemu z miejscem także nie.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
skad macie te bilety ?
W urodziny Pogoni był konkurs co ty strony nie czytasz
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.