Dodam tylko do tego że ta Szwecja to nasze województwo, powiat wałecki.
Chociaż z drugiej strony nie ma za bardzo póki co, u nas pokazywać. Ale pomyśleć by o tym mogli...
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 18/04/2011 23:48
Ja tylko chciałem przypomnieć, że zostało 5 dni do meczu z Górnikiem Łęczna. Trzeba ustalić jaką piosenkę będziemy katować w przerwie. Po niedzieli myślę, że kandydatka jest tylko JEDNA
Aha, i w tym miejscu chciałbym wyrazić swoje zadowolenie z otoczki okołomeczowej u nas. W porównaniu do Poznania jest naprawdę sztywno i poważnie w dobrym tego słowa znaczeniu. W sobotę na meczu najbardziej "podobała" mi się imitacja stosunku płciowego między dwoma koziołkami i ruda 12-latka w niebieskiej koszulce Kolejorza podrygująca pod Zorbę, a w niedzielę na Warcie żaba z wyćpanymi oczami z forfiterem, oraz dwóch klaunów i jakiś żupan przebrany za marynarza...Generalnie jeden wielki festyn. Mam nadzieję, że nigdy czegoś takiego u nas nie zobaczę
Stoisko na giełdzie czynne tylko w niedziele w miejscu zaznaczonym na zdjęciu...jakby tam nas niebyło ... poszukajcie a znajdziecie. Oczywiście w najbliższą niedzielę giełda nieczynna,
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.