A ode mnie i nie tylko...:
- stwórzcie gry on - line, na takiej zasadzie jak te w eurosporcie:
1. pierwsza to zwykły prosty menadżer,
2. druga to Fantasy Pogoń, w której można przypasować zawodników z ligi (aktualnie 4), do danej formacji, i zdobywać punkty wraz z ich osiągnięciami,
- w innych (złożonych) menadżerach np. hattrick, czy goalunited (moim zdaniem najlepszy i przyszłościowy), widziałem kilka drużyn o nazwie Pogoń Szczecin, ale żadna mimo, że posiadała tzw konto premium - możliwość pisania komentarzy - nie podawała Waszych/Naszych wyników sportowych.
........................................................................................................................
Ostatnio edytowany przez: Motors, 7 kwietnia 2008, 11:30 [1 raz(y)]
Tyle szkół w Szczecinie zajmujących się marketingiem....zarządzanie(?)....
I żaden student nie kibicuje Pogoni? (pfff)
Nie macie co robić to zacznijcie werbować....
Dilerzy Pogoni pobierzcie towar i zacznijcie od szkół...
heh...
A ode mnie i nie tylko...:
- stwórzcie gry on - line, na takiej zasadzie jak te w eurosporcie:
1. pierwsza to zwykły prosty menadżer,
2. druga to Fantasy Pogoń, w której można przypasować zawodników z ligi (aktualnie 4), do danej formacji, i zdobywać punkty wraz z ich osiągnięciami,
- w innych (złożonych) menadżerach np. hattrick, czy goalunited (moim zdaniem najlepszy i przyszłościowy), widziałem kilka drużyn o nazwie Pogoń Szczecin, ale żadna mimo, że posiadała tzw konto premium - możliwość pisania komentarzy - nie podawała Waszych/Naszych wyników sportowych.
........................................................................................................................
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.