Mam nadzieję, że temat jest odpowiedni - Wiadomo coś na temat tego kawałka Amsela?
Ma być wydany na płycie czy coś w tym stylu. Kiedy? Nie wiem. Oczywiście, nie przez klub, bo... ehh długa historia :p
Bo? Ciekawe co Tobie ten chłopaczek naopowiadał
Beny spokojnie - nie mówię, że klub wszystko zawalił. Dodać do tego trzeba właśnie samego wykonawce, który ostatnio, w połączeniu z jego "menadżerem" nie jest łatwy do współpracy... dlatego długa historia, jedno się mówi, inne się robi i tak się ciągnie. Szkoda, bo kawałek nie najgorszy, a obie strony trochę zwaliły.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Mam nadzieję, że temat jest odpowiedni - Wiadomo coś na temat tego kawałka Amsela?
Ma być wydany na płycie czy coś w tym stylu. Kiedy? Nie wiem. Oczywiście, nie przez klub, bo... ehh długa historia :p
Beny spokojnie - nie mówię, że klub wszystko zawalił. Dodać do tego trzeba właśnie samego wykonawce, który ostatnio, w połączeniu z jego "menadżerem" nie jest łatwy do współpracy... dlatego długa historia, jedno się mówi, inne się robi i tak się ciągnie. Szkoda, bo kawałek nie najgorszy, a obie strony trochę zwaliły.
Spierdalaj z tym amselem cieciu.
Spokojnie. Ktoś zapytał - to odpowiedziałem na tyle ile wiedziałem, czy wydało mi się, że wiem. Mnie temat Amsela ani ziębi, ani grzeje. Zresztą masz rację - szkoda rozmywać ten temat na dyskusje o nim.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Może i w tym nic nadzwyczajnego do momentu kiedy sie nie wejdzie do "naszego super oficjalnego" sklepu z pamiątkami:
Nie wiem kto od kogo "pożyczył" ten wzór, ale w takich klubach nie powinno się takie coś przydarzyć.
Jeszcze żeby był to jakiś niepowtarzalny wzór ale taki projekt to dziecko wykona.
A i podobieństwa widać w samym wyglądzie tych stronek...
Pomysłów brak czy jak...
Strzelam, że to my (jako klub) byliśmy drudzy.. Mogę się mylić, ale to co się podrzuci to oni wszystko akceptują.. To nie te czasy, że każdy musi mieć to samo (a nazwy klubu i barwy zmieni na poprawne, choc i tu baranska&spółka ma problem)
Oby się to w 2011 porawiło...
...i dobrze, że Stowarzyszenie ma lepsze pomysły
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.