prędzej jakiś ZBiLK no i konserwator zabytków. Chociaż w kwesti takich kamienic, to nie wiem czy reagują. Patrz kamienice pomalowane przez jakieś sklepy tylko wokoło wejść. (tragedia)
W dniu dzisiejszym swoje 44. urodziny obchodzi jedna z legend Pogoni Szczecin – Marek Leśniak.
Marek Leśniak sport zaczął uprawiać w klubie Pomorzanin Nowogard. Ciekawostką jest to, że na początku swojej kariery sportowej grał... w piłkę ręczną. Wystąpił nawet w reprezentacji Polski juniorów. Piłka nożna jednak bardziej „leżała” Markowi. Wkrótce stał się zawodnikiem Pogoni i dzięki predyspozycjom motorycznym zaczął zdobywać w meczach pierwsze bramki (jesień 1981). W 1982 i 83 roku występował w zespole rezerw Portowców, a następnie zajął na stałe miejsce w pierwszej drużynie. W okresie pomiędzy 1982 , a 1988 rokiem – rozegrał w Pogoni 150 spotkań zdobywając 65 bramek. W sezonie 1986/87 zdobył tytuł króla strzelców I ligi, zdobywając 24 bramki. W 1988 roku przeniusł się do Bayeru Leverkusen i do dziś gra w niemieckich klubach.
Działacze, pracownicy i kibice Klubu Pogoń Szczecin S.A, życzą Ci Marku Wszystkiego Najlepszego!
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 29/02/2008 15:35
Jest może jakaś szansa by stowarzyszenie Portowcy wypuściło gazetkę Pogoni (pieniądze z gazetki szły by na oprawy, wyjazdy itp. )
Druga sprawa: fajnie by było, gdyby można było kupić w Szczecinie napis+ herb Pogoń Szczecin na dolny pasek tablicy rejestracyjnej (auta) w Warszawie dosyć sporo aut jeździ z takimi nalepkami i fajnie to wygląda
Jeśli chodzi o podkładki pod tablicę - są takowe dokupienia na giełdzie. Ale według mnie totalna beznadzieja (nie te barwy, no i projekt nie za dobry). Ale jeśli ktoś by zrobił jakiś nowy, dobry projekcik (zaakceptowany przez większość) mogę się podjąć załatwienia takich podkładek !! Wszystko jest uzależnione od zainteresowania nimi.
Każdy klub w Polsce posiada symbole kibiców, m.in. flagi, sektorówki. Do tej pory kadra narodowa naszego kraju takich symboli nie posiadała. Uważamy, że nadszedł czas żeby to zmienić i kadra biało-czerwonych będzie miała od tej chwili charakterystyczne elementy pojawiające się na jej każdym meczu.
Zachęcamy również kibiców z innych miast do włączenia się do naszej inicjatywy. Ma to spowodować, że mecze reprezentacji będą miały najlepszą oprawę w Europie.
Najbliższą okazją do pokazanie się poza granicami naszego kraju będą tegoroczne Mistrzostwa Europy, które rozgrywane będą w Austrii i Szwajcarii.
Sektorówka ta jest prezentem kibiców Pogoni Szczecin i Miasta Szczecina dla kibiców biało-czerwonych.
Wg mnie świetna akcja promocyjna Pogoni w kibicowskiej Polsce.
Gratulacje dla pomysłodawców
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 14/03/2008 19:23
A ja pomyślałem czy nie dałoby rady podpisać umowy miedzy klubem,a jakimś salonem tatuażu w Szczecinie??Klub pokrywałby np 20% kosztu kibicowskiego tatuażu za okazaniem biletu z 5 ostatnich meczy.Wiadomo,że kibicowski styl to nie tylko barwy na meczu,ale styl prezencji też hehe.Taka umowa mogłaby dotyczyć jakiegoś określonego wzorca tatuażu/y
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
A ja pomyślałem czy nie dałoby rady podpisać umowy miedzy klubem,a jakimś salonem tatuażu w Szczecinie??Klub pokrywałby np 20% kosztu kibicowskiego tatuażu za okazaniem biletu z 5 ostatnich meczy.Wiadomo,że kibicowski styl to nie tylko barwy na meczu,ale styl prezencji też hehe.Taka umowa mogłaby dotyczyć jakiegoś określonego wzorca tatuażu/y
A co, tekst z flagii Lecha chciałbyś sobie wydziarać?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.