"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Coś zaczyna się dziać. Czy to jeden z efektów "Wspólnej Pogoni"?
Można tak to nazwac
Nie ma Pogoni oficjalnej i nieoficjalnej ! Pogoń jest jedna i ma łączyć, a nie dzielić!
Gadżety co prawda łamią się na klubowe i SKPSu, ale tak jak kiedyś już było pisane, rywalizacja zmusza do działań i podnoszenia jakości. W tej kwestii idziemy innymi drogami, natomiast zmieniły sie relacje na linii klub-stowarzyszenie i ja mam nadzieję, że w najbliższym okresie będzie to widać.
Pomyliwszy się, herbem oczywiście. Logo to mogę mieć na piwie
Mam nadzieję, że niedługo SKPS ponownie ze sklepikiem ruszy, bo już bluzę chętnie bym zakupił.
Pomyliwszy się, herbem oczywiście. Logo to mogę mieć na piwie
Mam nadzieję, że niedługo SKPS ponownie ze sklepikiem ruszy, bo już bluzę chętnie bym zakupił.
Spokojnie już nie długo wszystko będzie grało jak powinno. Narazie uporamy się z awariami technicznymi i ostatnimi sztukami z zeszłego sezonu. Zachęcam do kupowania bo do paczek dołączany gratis
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 11/10/2010 23:22
coś gdzieś słyszałem, że jacyś uczniowie - studenci ze Szczecina odkryli jakąś planetę, planetoidę...ich prawem jest nadanie jej imienia...wyobrażacie sobie, że mamy swoją własną Pogoń Szczecin na niebie, tudzież MKS 1948!? może warto wspólnymi siłami, klubu i skps pomyśleć nad tym zagadnieniem. chyba do końca miesiąca jest czas na rozkminienie nazwy... a nuż się udać może może......
coś gdzieś słyszałem, że jacyś uczniowie - studenci ze Szczecina odkryli jakąś planetę, planetoidę...ich prawem jest nadanie jej imienia...wyobrażacie sobie, że mamy swoją własną Pogoń Szczecin na niebie, tudzież MKS 1948!? może warto wspólnymi siłami, klubu i skps pomyśleć nad tym zagadnieniem. chyba do końca miesiąca jest czas na rozkminienie nazwy... a nuż się udać może może......
Propozycje nazw wraz z krótkim uzasadnieniem (nie przekraczającym 3 tys. znaków) oraz danymi (imię, nazwisko, miejscowość, nazwa i typ szkoły) można nadsyłać do 17 grudnia na adres: [email protected]. Ogłoszenie wyniku konkursu nastąpi 17 stycznia 2011 roku na stronie internetowej: http://lo13.univ.szczecin.pl
Propozycje nazw wraz z krótkim uzasadnieniem (nie przekraczającym 3 tys. znaków) oraz danymi (imię, nazwisko, miejscowość, nazwa i typ szkoły) można nadsyłać do 17 grudnia na adres: [email protected]. Ogłoszenie wyniku konkursu nastąpi 17 stycznia 2011 roku na stronie internetowej: http://lo13.univ.szczecin.pl
No to zasypujemy skrzynkę !! Pogoń Szczecin na niebie tak jak to było na jednej z vlepek - Dla Nas granice nie istnieją
Propozycje nazw wraz z krótkim uzasadnieniem (nie przekraczającym 3 tys. znaków) oraz danymi (imię, nazwisko, miejscowość, nazwa i typ szkoły) można nadsyłać do 17 grudnia na adres:[email protected] Ogłoszenie wyniku konkursu nastąpi 17 stycznia 2011 roku na stronie internetowej: http://lo13.univ.szczecin.pl.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 12/10/2010 13:29
tylko powinniśmy chyba jakąś wspólną nazwę ustalić, co? to pewnie będzie na skalę międzynarodową, więc myślę że Na Pogoni ze Szczecina to by sobie niezle języki połamaki, dodatkowo nigdzie nie ma Ń. ale wg mnie MKS1948 tudzież 1948MKS będzie sukcesem naszego ukochanego klubi na skalę światową;]!!! myślę, że powinniśmy wszyscy mówić jednym głosem, wraz z klubem i skps!
tylko powinniśmy chyba jakąś wspólną nazwę ustalić, co? to pewnie będzie na skalę międzynarodową, więc myślę że Na Pogoni ze Szczecina to by sobie niezle języki połamaki, dodatkowo nigdzie nie ma Ń. ale wg mnie MKS1948 tudzież 1948MKS będzie sukcesem naszego ukochanego klubi na skalę światową;]!!! myślę, że powinniśmy wszyscy mówić jednym głosem, wraz z klubem i skps!
Dokładnie ń to nikt nie wymówi i raczej nie mogą być polskie znaki tak wiec ja proponował bym Portowiec lub coś ze słowem Pogoni np. Gwiazda Pogoni. Wymyśleć kilka nazw zrobić ankietę i oficjalną wybraną przez kibiców nazwę wysłać . Argumentacją przemawiającą za naszą nazwą był by fakt że żaden klub niema swojej planetoidy w kosmosie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.