Ważne, żeby na młyne każdy zapierdalał, przez cały mecz. Wole żeby było mniej osób dających z sebie wszystko niż caly mlyn gimnazjalistów pozujących do zdjęć, zaaapieeerdalamy!
Pogoń Szczecin to coś więcej niż te parę liter.
To ci ludzie, atmosfera i te kilka świętych cyfer.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Właśnie to małem na mysli 1!!z całym szacunkiem dla Kazia "za 2000-2001"w jednym z wywiadów powiedział : To jest Prawdziwe kibicostwo z tymi petardami " a teraz no cóż : PUNKT widzenia zależy od Punktu siedzenia
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Dziś byłem obok sektora gości i wniosek jeden: nie ma co wyrabiać sobie opinię na podstawie obserwacji z Kotła. Pokazali się z dobrej strony, bardzo dobry doping, dużo zabawy ale oprawa w całokształcie słabiutka.
Odp: Pogoń w ekstraklasie - kibicowsko - 24/09/2012 01:04
Nasz doping momentami usypiający, ale ogólnie na wielki plus, co chwile Lechici z bocznych sektorów się patrzyli i gwizdali. Od osoby będącej incognito również się dowiedziałem, że doping mieliśmy donośny i wyraźny choć wiadomo, nie zawsze i wszyscy wiemy dlaczego.
Akustykę stadionu to mają zjebaną po całości, myślałem, że coś więcej zaprezentują, a tam tylko jakieś miauczenie z ich strony, na dodatek w ogóle nie szło tego czegoś zrozumieć. Słabo jak na taką ilość ludzi u nich w kotle.
Oglądałem skrót i nawet często można nasze przyśpiewki wychwycić
Wyjazd konkretny, flagi zrobiły swoje
Za tydzien mobilizacja na Jage!
Radekk - 23 września 2012, 18:57:30 - 212.14.57.130
Ilu było kibicow Pogoni w Poznaniu? Nadzwyczaj dobrze słyszalni Portowcy w Poznaniu.
CUgrB - 23 września 2012, 20:46:33 - 212.14.57.130
Podobno Pogoni 2150 osob w Poznaniu!? Potwierdzi ktoś? Bo słyszalni byli w relacji TV zadziwiająco dobrze.
mirex - 23 września 2012, 21:10:34 - 89-75-53-131.dynamic.chello.pl
Pogoni w Poznaniu ponad 2000,nie mieścili się w sektorze ale policja nie pozwoliła na zajęcie miejsc obok więc jakoś ich upchnęli.Doping prowadzili naprawdę dobry,podziwiam że tyle osób przyjechało furami ,"specjalem" podróżowało około 1,5tysiaca .Lech frekwencję ma najwyższą w Polsce ,to co było dziś na Śląsku to żenada {frekwencja}
Wydaje się, że to są komentarze osób "trzecich", zatem w miarę wiarygodne. Natomiast wypowiedzi kibiców dwóch zainteresowanych stron pominąłem z wiadomych względów.
Walić ich jak nie potrafią docenić pobytu w Szczecinie...
Nie lubilem Pogoni Begdasowskiej ,nazjeżdzało się z całej Polski najemników.Wysoko opłacani,krótkie kontrakty,a na koniec zamiast zdobyć mistrza Polski to handlowali punktami.Jebać ich w dupę.Żaden z nich nie zasługuje na miano portowca.Jebać Węgrzynów,Kaliciaków,Bednarzy i innych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.