Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 14/04/2013 16:20
Ludzie pisanie o wyniku tego meczu, że to są jakieś kpiny świadczy o Waszym nie pojęciu o ligach polskich, nawet Albert z Koziej Wólki wie, że wiosna Flota sprzedaje co leci a Wy udajecie zdziwionych, ten klub ze wzgledu na korupcje juz dawno powinien byc rozwiązany...wystarczy przejrzec intetrnet a dowiesz się ile 1 pkt od Floty kosztuje... a Wy zdziwieni , że nie awansuja...frajerów nie sieja sami z siebie robia idiotów
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 15/04/2013 16:09
nie zdziwi mnie jak wejdzie Termalica, krążą plotki ,że mogą grać w Mielcu. Stadion jakiś tam jest przystosują go do wymogów ex, a Witkowski może dostać jakąś ziemię gzie może wybudować zakład. Z Niecieczy do Mielca jest blisko...i będzie w ex Stal Termalica Brukbet Mielec.....?
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 15/04/2013 18:12
W Mielcu akurat był jeden z bardziej kultowych stadionów w Polsce, miałem okazję być na nim na 2 wyjazdach z Pogonią, piętrowe trybuny, fosa, druty kolczaste...obecnie wyburzono pietra i stadion jest modernizowany - http://www.stalmielec.com/fotografie.html?show=fotos&kat=552. Obecnie przebudowa jest opóźniona i nie wydaje się by zdązyli pzred inauguracją nowego sezonu.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 24/04/2013 21:45
Dolcan nieźle goli wszystkich na wiosnę w tej lidze. 8 meczów, bilans 8-0-0, bramki 20-2 ... na jesieni 12-te miejsce i ledwie 22 punkty. Druga drużyna wiosny ma 9 punktów mniej, to po prostu istna przepaść.
Nie moze byc, co za zaskoczenie
zmyłka z Arka gdzie wygrana w cuglach i wracamy do standardów mam nadzieje ze tą sprzedajna ekipę ktos kiedys ostro rozliczy. tak jak inne Podbeskidzia.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
anathema najlepsze jest to, że taką wiosne maja juz od 5 lat, buki juz dawno powinni na wiosnę przestać przyjmować zakłady na najbardziej skorumpowaną ekipe w I lidze, ale z drugiej strony jeśli się czyta takie wpisy jak poprzednie, w których niektórzy wierzą , że Flota awansuje to nie dziwie się bukom, najłatwiejsza kasę zbija się na frajerach
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.