Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 16/05/2012 18:50
Chcieliśmy to mamy Wszystko w rękach Pogoni, znów wszystko zależy od nas i tylko od nas! Już nie ma wymówek, tragiczna wiosna w naszym wykonaniu, a mimo wszystko ZNÓW realna szansa na awans. Nie mogą tego SPIERDOLIĆ! po prostu nie mogą!
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 16/05/2012 19:04
2-0 dla Bogdanki. Dzięki temu wynikowi oraz temu że Piast gra w ostatniej kolejce z Zawiszą, nawet ewentualna porażka nie wyklucza Pogoni z walki o awans. Oczywiście zwycięstwo z Zawiszą powoduje że mamy awans, według mojej oceny na jakieś 90%. W dzisiejszym meczu więc tylko zwycięstwo! Sadzę że będzie dobrze bo teraz zawodnicy Pogoni są na fali a co więcej odmianie uległa gra, jest walka, duże zaangażowanie i odrobina szczęścia
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.