Niekoniecznie. Przypomnę tylko, że losowanie 1/8 PP odbyło się na dzień przed meczem Pogoni z Polonią. Rozpoczynając mecz wiedzieliśmy na kogo trafimy jak wygramy.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
orientuje sie moze ktos kiedy jest losowanie par nasepnej rundy ?
w listopadzie odbeda sie jeszcze 3 mecze PP, takze sadze ze bedzie to po ostatnim spotkaniu (25.11)
Niekoniecznie. Przypomnę tylko, że losowanie 1/8 PP odbyło się na dzień przed meczem Pogoni z Polonią. Rozpoczynając mecz wiedzieliśmy na kogo trafimy jak wygramy.
tak tak, bo mecze byly przelozone. zreszta tym razem tez (m. i. Otwock-Chorzów 0:1)
Ostatnio edytowany przez: Q., 28 października 2009, 15:52 [1 raz(y)]
Ja Cieszył bym się jak byśmy trafili Sosnowiec w 1/4 to bez mała jednoznaczne z awansem do 1/2
a wygrana z sosnowcem liczy sie podwojnie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puchar Polski - 29/10/2009 10:46
Ja bym chciał żeby Pogoń w 1/4 finału zagrała z Koroną Kielce... Będą wielkie emocje,dobra atmosfera oraz duża liczba kibiców na tym meczu...
Ja bym chciał żeby Pogoń w 1/4 finału zagrała z Koroną Kielce... Będą wielkie emocje,dobra atmosfera oraz duża liczba kibiców na tym meczu...
Wydaje mi się, że z kim byśmy nie zagrali to i tak będzie dużo kibiców na tym etapie rywalizacji
PS. Przeciwnik może być tylko jeden Sosnowiec - kibicowsko idealnie a i piłkarsko nie najgorzej...
a nie będzie rozstawienia? Bo wtedy mozemy wpasc tylko na druzyne z ekstraklasy (jako nierozstawieni).
Wg regulaminu rozgrywek REMES Puchar Polski w PN na sezon 2009/2010
(...) par. 13.1
Zestaw par oraz gospodarzy pierwszych meczów 1/4, 1/2 wyłoni losowanie przeprowadzone przez WYdział Gier PZPN.
par. 23.1 Terminarz
(...) 16/17.03.2010 czwarta runda 1/4 pierwszy mecz
23/24.03.2010 czwarta runda 1/4 drugi mecz.
Kilka wniosków.
Brak drabinki na początku rozgrywek może oznaczać wałki przy losowani par i gospodarzy,
Brak terminu losowania może powodować (teoretycznie) brak wzmocnień w klubach w okresie zimowym
Termin rozgrywania EK i PP powoduje , że co 3 dni będzie mecz - liga - PP - liga - PP. Nie wiem jak to będzie w I lidze bo my jak zwykle terminarza nie znamy
A tak w ogóle to w 1/4 Zagłębie S, w 1/2 Lechia G, w FINALE Wisła K. i gramy w Pucharach UEFA !!
to jest drabinka ustanowiona/rozlosowana przeze mnie
Wydaje mi się, że z kim byśmy nie zagrali to i tak będzie dużo kibiców na tym etapie rywalizacji
PS. Przeciwnik może być tylko jeden Sosnowiec - kibicowsko idealnie a i piłkarsko nie najgorzej...
a nie będzie rozstawienia? Bo wtedy mozemy wpasc tylko na druzyne z ekstraklasy (jako nierozstawieni).
Wg regulaminu rozgrywek REMES Puchar Polski w PN na sezon 2009/2010
(...) par. 13.1
Zestaw par oraz gospodarzy pierwszych meczów 1/4, 1/2 wyłoni losowanie przeprowadzone przez WYdział Gier PZPN.
par. 23.1 Terminarz
(...) 16/17.03.2010 czwarta runda 1/4 pierwszy mecz
23/24.03.2010 czwarta runda 1/4 drugi mecz.
Kilka wniosków.
Brak drabinki na początku rozgrywek może oznaczać wałki przy losowani par i gospodarzy,
Brak terminu losowania może powodować (teoretycznie) brak wzmocnień w klubach w okresie zimowym
Termin rozgrywania EK i PP powoduje , że co 3 dni będzie mecz - liga - PP - liga - PP. Nie wiem jak to będzie w I lidze bo my jak zwykle terminarza nie znamy
A tak w ogóle to w 1/4 Zagłębie S, w 1/2 Lechia G, w FINALE Wisła K. i gramy w Pucharach UEFA !!
terminarz 1ligi wraz z podanymi juz datami rozgrywania meczow masz na www.90minut.pl
(...)
Kilka wniosków.
terminarz 1ligi wraz z podanymi juz datami rozgrywania meczow masz na www.90minut.pl
Skoro nie ma na stronie PZPNu to oznacza ze nie jest ostateczny
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.