Bardzo cieszy wygrana z KSP. Piast jest w naszym zasięgu. Mam nadzieje, że przejdziemy 1/8 i awansujemy dalej. Dobrze byłoby trafić teoretycznie słabszego lub równego poziomem piłkarskim przeciwnika, aby zagrać w następnej rundzie. Wydaje mi się, że 1/8, to w ostatnich latach jeden z lepszych wyników w PP.
Dysponuje, ktoś lepszymi danymi z występów Pogoni w PP z np ostatnich 10 sezonów?? Znalazłem tylko stronkę do sezonu 1999/2000.
edit.
już znalazłem na 90minut.pl
Ostatnio edytowany przez: Rch., 8 października 2009, 22:42 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 08/10/2009 22:45
W sezonie 2004/2005 byliśmy w 1/4 finału. Odbiliśmy się wtedy od Wisły Kraków (ta słynna sytuacja z karnym i Radosławem M.)
Wie moze ktos czy beda bramki na necie? Ucze sie akutalnie za granica, takze z prostych przyczyn nie moglo mnie byc na twardowskiego, a bramki bym chetnie obejrzal. z gory dzieki
Wie moze ktos czy beda bramki na necie? Ucze sie akutalnie za granica, takze z prostych przyczyn nie moglo mnie byc na twardowskiego, a bramki bym chetnie obejrzal. z gory dzieki
Słaba jakość, ale jest : http://www.youtube.com/watch?v=a26CnWK3iQY
W lepszej jakości powinno się pojawić niedługo na ofi.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Puchar Polski - 09/10/2009 07:17
ok juz sam znalazlem, http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/puchar-polski/wideo/pp-nieudany-powrot-majdana-do-szczecina
Odp: Puchar Polski - 09/10/2009 13:44
Pytanie do osób siedzących za ławką rezerwowych na meczu z Polonią- co krzyczał Mazurek w strone trybuny niskiej w II połowie meczu? Widac było, że był mocno wkurzony??
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Pytanie do osób siedzących za ławką rezerwowych na meczu z Polonią- co krzyczał Mazurek w strone trybuny niskiej w II połowie meczu? Widac było, że był mocno wkurzony??
apelował aby nie siedzieć tylko dopingować. było to chyba zaraz po 1 bramce.
Odp: Puchar Polski - 26/10/2009 15:52
Jutro wazny mecz, zeby przezimowac w Pucharze !!
-Piast ostatni mecz przegral
-ruszyc dupy na stadion i dopingowac !!
-zabierac wszystkich na mecz !
Odp: Puchar Polski - 26/10/2009 17:12
Ja tam się nie napalam na zwycięstwo- było mówione, że puchar jest drugorzędny i liga ważniejsza a okazuje się, że jesteśmy w 1/8 PP i na trzecim miejscu w tabeli
Niech będzie dobra gra i niech zostawią sporo zdrowia na boisku Wynik jest sprawą drugorzędną w tym momencie
Ja tam się nie napalam na zwycięstwo- było mówione, że puchar jest drugorzędny i liga ważniejsza a okazuje się, że jesteśmy w 1/8 PP i na trzecim miejscu w tabeli
Niech będzie dobra gra i niech zostawią sporo zdrowia na boisku Wynik jest sprawą drugorzędną w tym momencie
Zgadzam sie w 100% z tą opinią ,niech chłopaki poprostu walczą a co to nam da zobaczymy jutro
Fajne spotkanie, jeden i drugi klub dziedziczy barwy lwowskiej Pogoni !
To akurat będzie jutro najmniej istotne... a to że Piast uległ ostatnio Wiśle to wcale nie oznacza że będziemy mieli "z górki"
...wcale bym się nie obraził na jakąś małą dozę dramaturgii (czyt.dogryweczkę)... ale naturalnie zakończoną awansem
To akurat będzie jutro najmniej istotne... a to że Piast uległ ostatnio Wiśle to wcale nie oznacza że będziemy mieli "z górki"
...wcale bym się nie obraził na jakąś małą dozę dramaturgii (czyt.dogryweczkę)... ale naturalnie zakończoną awansem
Puchar rządzi się swoimi prawami... każdy może wygrać z każdym. Czuję, że będzie dobry meczyk
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.