A odnośnie meczu-
Pogoń stwarzała sytuacje choć grała bardzo nie poradnie i wolno, brak lidera , rozgrywającego (takiego co poprowadzi gre i będzie mogilizował zespół chociażby jak Keane w Manu w Brazyli nie znajdziemy). Pozatym trzeba w tym składzie zrobić jakąś rewolucje bo z tymi zawodnikami daleko nie zajedziemy. Po dzisiejszym meczu postanowiłem podsumawac nieco runde
Przedewszystkim do odstrzału (kolejność nie przypadkowa) : Batata, ,Bugaj, Michalski ,Divecky,Magdoń , Milar , Kaźmierczak
Miejsca w drużynie powinni być pewni (kolejność również nie przypadkowa) : Julcimar , Tavares , Panik, Peskovic , Grzelak, Fabiniak , Elokan , Kowal (powrót)
Do tych zawodników nie mam zastrzeżeń, mogą zostać: Edi , Elokan , Łabędzki , Parzy ,Trałka
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 22:14
Yhym ja nie wiem dlaczego niektóre osoby sie czepiają Ediego...moze inaczej "czarnuchów" <-- cytuję. Mam na myśli wypowiedz cytowaną troche wyżej... Czyżby rasizm? :>:> Starali sie... przecież to logiczne ze raz grają lepiej raz gorzej nie zawsze jest się najlepszym... ://
"JeDnO SeRcE, JeDeN KluB, PoGoŃ SzCzEcIn Aż Po GrÓb" ! ;*
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 22:17
Kazmierczak jest taka pizda i pedalem ze szkoda mi na niego slow, tak samo ten sprzedawczyk Peskovic..Jak dla mnie to dzis najlepiej Zagral Grzelak i pokazal ze naprawde powinien dostac szanse na gre w kadrze...Kurwa dawno nie widzialem takiej lipnej gry w wykonania Portowcow:/
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 22:44
hehe w dzisiejszym meczu wygral dzieciak lat moze 6 :p ktory nie umie powiedziec poprawnie pilkarz a juz klnie lol
Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 22:49
nie lubi to sie żółtych a dzisiejsza flaga na gniezdzie to poprostu... jeżeli ktos nie lubi czarnych to niech zachowa to dla siebie a nie robią z siebie idiotów jak południowcy naszej Polski
Ostatnio edytowany przez: bos_man, 23 listopada 2005, 14:54 [1 raz(y)]
Yhym ja nie wiem dlaczego niektóre osoby sie czepiają Ediego...moze inaczej "czarnuchów" <-- cytuję. Mam na myśli wypowiedz cytowaną troche wyżej... Czyżby rasizm? :>:> Starali sie... przecież to logiczne ze raz grają lepiej raz gorzej nie zawsze jest się najlepszym... ://
Tak. rasizm No i co?
Eeech... to z tego, że przez takich jak Ty Polacy zawsze będą narodem zaściankowym.
a co kolego chcesz druga Francje? Droga wolna...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 23:06
Jeszcze jedna sprawa mnie zastanawia. A mianowicie przy wybijaniu roznego po jakiego chuja tam stoi dwóch zawodników? To coś daje? Bo z tego co zauważyłem to wielkie gówno
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 23:06
Ja prosze tylko o wypie... Panika a od razu zobaczycie ze nasi pilkarze chca grac i forma zacznie dopisywac. Na meczu nie bylem, karnego nie widzialem ale wydaje mi sie ze byl wczesniej "zaplanowany" gdyby Pogoni nie szlo...
Tak. rasizm No i co?
Eeech... to z tego, że przez takich jak Ty Polacy zawsze będą narodem zaściankowym.
a co kolego chcesz druga Francje? Droga wolna...
Pewnie ze nie chcemy drugiej Francji, ale rasizm nas przed tym nie uchroni.
Co do meczu to tragedia w wykonaniu wlasnie polskich antyfutbolistow.
Niech zamiast słuchać Baranowskiego, poczytają to forum - będą znali całą prawdę i się zmobilizują.
Pewnie czytaja teraz i brechataj sie z nas ze meczyk wkurzyl maksymalnie wszytskich.Polowa z nich odbebni ostatni mecz w Poznaniu i pojdzie gdzie indziej majac nas nadal w... glebokim powazaniu...
Odp: Puchar Polski - 23/11/2005 00:14
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cię bo najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS.Co nie zmienia faktu że jestem załamany postawą naszych piłkarzy bo byłem i widziałem.Może gdybym nie widział...To już nie kwestia trenera dla mnie to piłkarzyki powinny ruszyć dupy przecież za to im płacą.
nie lubi to sie żółtych a dzisiejsza flaga na gniezdzie to poprostu... jeżeli ktos nie lubi czarnych to niech zachowa to dla siebie a nie robią z siebie idiotów jak połódniowcy naszej Polski
aha to mowic ze sie zoltych nie lubi to mozna a czarnych nie..prosze Cie,prosze Cie...KKK!a po drugie ortografia Ci sie kłania..południowcy a nie ,,połódniowcy".a konfederatka napewno jest lepsza od jakiejs ,,cytrynki"
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.