Odp: Puchar Polski - 06/10/2009 19:43
a moim zdaniem źle wylosowaliśmy. ze ślaskimi drużynami zawsze się ciężko gra :/ ale najpierw przejdzmy polonie a pozniej sie pomartwimy
Odp: Puchar Polski - 06/10/2009 19:43
Kibicowsko bez rewelki, natomiast piłkarsko myślę iż Piast jest do przejścia... no oczywiście pod warunkiem "puknięcia" jutro dyskopolo
Odp: Puchar Polski - 06/10/2009 19:44
Zjebane losowanie, nie wiem z czego się tu cieszyć solidna ligowa drużyna z którą kłopoty miała ścisła czołówka. Marketingowo i kibicowsko też lipa.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Puchar Polski - 06/10/2009 19:44
jak to w końcu jest? jak wygramy z Polonią to gramy u siebie czy na wyjeździe? bo z tego co wcześniej mówili to zrozumiałam, że nie ma znaczenia w której lidze gra zespół i gospodarzem będzie ten kto został pierwszy wylosowany?
Zespół z niższej ligi gra u siebie, jeśli wylosowane zostały 2 drużyny z tej samej ligi to o tym która gra u siebie decydowało to która została wyciągnięta z koszyka jako pierwsza.
1/8 finału Pucharu Polski 2009/10:
Piast Gliwice - Pogoń Szczecin/Polonia Warszawa
Arka Gdynia - Jagiellonia Białystok
Start Otwock - Ruch Chorzów
Zagłębie Sosnowiec - Stal Stalowa Wola
Dolcan Ząbki - Korona Kielce
Lechia Gdańsk - Odra Wodzisław Śląski
Legia Warszawa - Cracovia
Bytovia II Bytów - Wisła Kraków
Odp: Puchar Polski - 06/10/2009 19:49
Szczerze to slabe to losowanie tzn chcodzi mi o obecnosc przedstawicieli klubow i sama oprawe losowania ale nie ma co marudzic 1/8 w nogach naszych pilkarzy.
Nie ma żadnego wyjazdu. Mecz z Piastem jest u nas, zresztą nawet ten prezenter mówił, że mimo że w pierwszej kolejności wylosowany Piast to mecz jest w Szczecinie
Nie ma żadnego wyjazdu. Mecz z Piastem jest u nas, zresztą nawet ten prezenter mówił, że mimo że w pierwszej kolejności wylosowany Piast to mecz jest w Szczecinie
zmyliła mnie kolejność w jakiej napisano 'naszą' parę
Odp: Puchar Polski - 06/10/2009 21:00
Dla mnie losowanie nie mogło wypaść gorzej ... Piast to taki kartofel, nieciekawy kibicowsko, klub który nie przyciągnie kibiców sukcesu, a który wbrew pozorom gra dobrze w tym sezonie. To moja osobista opinia.
Odp: Puchar Polski - 06/10/2009 21:46
Siemka chłopaki jeżeli Pogoń przejdzie jutro Dyskopolo to będzie to ciekawy mecz dla paru naszych piłkarzy i trenera rzecz jasna a chodzi mianowicie mi o Marcina Nowaka,Piotra Petasza,Piotra Prędotę i rzecz jasna dla trenera Piotra Mandrysza wszyscy oni pracowali w Piaście Gliwice i może będą chcieli coś udowodnić swojemu byłemu pracodawcy.
Odp: Puchar Polski - 06/10/2009 22:11
Eds dokladnie zgadzam sie z Toba najpierw trzeba przejsc Polonie co wcale latwe niebedzie dopiero potem myslec o meczu z Piastem pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.