od poniedziałku zacznie sie załoba narodowa, potrwa dwa dni więc wszystko wskazuje, ze mecz z Polonią odbędzie sie w innym terminie
A przypadkiem żałoba nie jest od 6:00 w poniedziałek do gdziny 6 w środe
A jakie to ma znaczenie dla meczu Pogoni z Polonią W. :pytajnik:
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
od poniedziałku zacznie sie załoba narodowa, potrwa dwa dni więc wszystko wskazuje, ze mecz z Polonią odbędzie sie w innym terminie
To może piłkarze Polonii zawitają u nas na dłużej, po meczu w Gdyni maja rezerwacje w Ibisie - swoją drogą drogiego hotelu to nie wzięli....Widać po Novotelu to się tylko Grosicki z rodziną rozbija
szybko zamienil Radisson na Novotel xD
W Radissonie sie ostatnimi czasy straszny syf zrobil.. wielu ludzi ( w wiekszosci dunczycy/niemcy), przezucili sie na Novotel
Odp: Puchar Polski - 19/09/2009 23:41
PZPN zdecydował, że spotkania Stali Stalowa Wola z Lechem Poznań, GKP Gorzów Wlkp. z Legią Warszawa oraz Nielby Wągrowiec z Lechią Gdańsk zostaną przełożone na wtorek 29 września.
Odp: Puchar Polski - 21/09/2009 12:36
Doping zapewne będzie jak i całkiem spora liczba kibiców ( taką mam nadzieje ). Licze ze może i kibice gości się pojawia, bedzie ciekawiej.
Odp: Puchar Polski - 21/09/2009 12:41
sory ze pytam znowu (jedni mówia ze tak, inny ze nie)i wkurwiam co niektórych, ale czy na karnet za 140zl mozna isc spokojnie na Puchar z Polonia?
Odp: Puchar Polski - 21/09/2009 14:19
Pucharowy mecz Pogoni Szczecin z Polonią Warszawa rozegrany zostanie nie, jak wcześniej informowano, w najbliższą środę, ale dopiero 7 października o godzinie 18:00.
Taka decyzja została podjęta na wniosek Gminy Miasta Szczecin, która poprosiła o zmianę terminu rozegrania tego meczu z powodu trwającej budowy budynku VIP.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.