Odp: Puchar Polski - 01/09/2009 17:12
Martwi mnie bardziej fakt, że jeżeli przegramy ten mecz to zaczną się krzyki od różnych pokurwieńców, że to my mogliśmy być na ich miejscu nie wyganiając Drzymały. Więc wynik losowania nie jest dla nas zbyt pomyślny. Po pierwsze nie ma się co oszukiwać, mamy niewielkie szanse na awans do kolejnej rundy, a po drugie jest duże prawdopodbieństwo odświeżenia się podzialów, które powstały podczas awantury z Drzymałą.
A panienki z Konwiktorskiej mają szansę, jeżeli się nie mylę, pierwszy raz w historii zaliczyć wyjazd do Szczecina. Ciekawe, jak im to wyjdzie
Martwi mnie bardziej fakt, że jeżeli przegramy ten mecz to zaczną się krzyki od różnych pokurwieńców, że to my mogliśmy być na ich miejscu nie wyganiając Drzymały. Więc wynik losowania nie jest dla nas zbyt pomyślny. Po pierwsze nie ma się co oszukiwać, mamy niewielkie szanse na awans do kolejnej rundy, a po drugie jest duże prawdopodbieństwo odświeżenia się podzialów, które powstały podczas awantury z Drzymałą.
A panienki z Konwiktorskiej mają szansę, jeżeli się nie mylę, pierwszy raz w historii zaliczyć wyjazd do Szczecina. Ciekawe, jak im to wyjdzie
a tam pierdolisz Wygramy, nie będzie malkontentów, nie będzie dziewczyn z konwiktorskiej.chyba ze pare osób incognito.
Czy ja wiem czy wróci, w Polonii to on ostatnimi czasy dużo nie gra, no chyba że wyjdą z założenia, że PP to nic wielkiego i wystawią jakiś dalszy garnitur.
Odp: Puchar Polski - 01/09/2009 18:32
Z pewnością pod względem kibicowskim jest to dno i żenada, z drugiej wciąż drużyna z ekstraklasy, więc pewnie frekwencja będzie w miarę jako-taka jak na środek tygodnia. Polonia nie gra rewelacyjnie i jest do ogrania. Trzeba tylko spiąć poślady
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
jebie mnie to co będą mówić. niech spadają na konwiktorską jak coś nie halo.
Czy ja wiem czy wróci, w Polonii to on ostatnimi czasy dużo nie gra, no chyba że wyjdą z założenia, że PP to nic wielkiego i wystawią jakiś dalszy garnitur.
Puchar Polski nie jest byle co, gwarantuje start w Europejskich Pucharach! W Polsce on niema takiego stanowiska jak np w Anglii, Niemiczech itd. Tytul jest tytul. Dlatego watpie ze ktos bedzie odpuszczal PP. Oczywiscie ze bedzie trzeba trawe grysc aby wygrac ten mecz.
Odp: Puchar Polski - 01/09/2009 20:07
[cytat=Ru(L)koś]"... daleki wyjazd" Chyba dla pikników może daleki:-) A poważnie,to Ci co byli za KUPNEM! miejsca od Drzymały nie przyjdą,a jak już chodzą,to spiewają teraz, "Czy wygrywasz ,czy nie..." i to wkur... Powiem tak. Było Nas góra 5 tysięcy w 4lidze,przeciętnie 2,500. Resztą gardzę! Nawet jeśli się "nawrócili wielcy kibice"
albo Radzio bedzie wlasnie trenowal ale do tanca z gwiazdami
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.