Odp: Jedziemy do Wronek. - 21/05/2005 17:50
ja nie pojechalem tez bo akurat jutro moja siostrzenica ma komunie i co chwila latam do sklepow :/ w ogole calkowity zapiernicz mam w domu
Odp: Jedziemy do Wronek. - 21/05/2005 23:49
Gorzów - pojebani... Sam wyjazd moze i fajny startujac od kierowcy tira na duo pozniej niefortunne zdarzenia w gorzowie i te pojeby ktore bramy nie otworzyly... lol.... pzdr dla tych co byli...
Odp: Jedziemy do Wronek. - 22/05/2005 00:02
Niestety nie widziałem meczu. Za gorzowem musieliśmy zawracać. Powód brak przedniej szyby oraz bocznych w naszym busie. Przesada jak nas dopadli w gorzowie. pozdro dla wszystkich co byli.
Odp: Jedziemy do Wronek. - 22/05/2005 00:34
ech znów gorzów powinni ustawić tam więcej palantów, a we Wronkach wiedzieli przecież że i tak wejdziemy, i jak tu mówić o spokoju na stadionach jak policja się tak zachowuje, szkoda gadać ale ogólnie było wesoło
Odp: Jedziemy do Wronek. - 22/05/2005 00:45
Właśnie dojechałem do domu. Wielkie Hwdp dla policji za ten wybryk we Wronkach. Jak tu mówic o spokoju na stadionach jak policja sama prowokuje kibiców. Sam widziałem jak zupełnie postronne osoby dostawały pałą bez powodu. Jaki sens miało trzymanie tylu ludzi przed zamkniętą bramą do 18?!?! Brak mi słów dla tych psycholi z Gorzowa. Jeśli chodzi o mecz to kolejne słabe spotkanie w wykonaniu Pogoni. Nasi przeważali ale nic zupełnie z tego nie było. Obrona momentami stała w miejscu a atak nie istniał. Peskovic wyciagnął to co miał wyciągnąć. Kaziu i Łabędzki tradycyjnie słabo.
to chyba nie byla jakas nowosc, trzeba sie przygotowac i tyle.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ech znów gorzów powinni ustawić tam więcej palantów, a we Wronkach wiedzieli przecież że i tak wejdziemy, i jak tu mówić o spokoju na stadionach jak policja się tak zachowuje, szkoda gadać ale ogólnie było wesoło
Witam. Jestem z Gorzowa.... Hmmm glupia sytuacja troche.. teraz wodzicie nienawiesc do calego Gorzowa do kazdego z Nas.. a to tylko pseudokibice-psychole Was zaatakowali .. pseudokibice Stilonu.. akurat nie mowie o wszystkich ale tych co robia zadymy.. i oni nie tylko atakuja kibicow przyjezdnych , ale i swoich kolegow , mieszkancow tego samego miasta a kibicow zuzlowych ( Stali Gorzow ). Chodza na mecze Stali zeby zabierac szaliki flagi czapki trabki i inne tego typu gadzety .. leja kibicow Stali po to zeby poczuc sie wyzej i lepiej.. zenada. Wspolczuje ze Wasi kibice ucierpieli.. aczkolwiek przejezdzalem obok WAS ( jak staliscie na poboczu ) i tez nie najlepiej sie zachowywaliscie.. ale to raczej normalne w grupie kibcow... Reasumujac.. w kazdym miescie znajda sie psychole.. i wlasnie trafiliscie na takich z Gorzowa. Pozdrawiam.
Odp: Jedziemy do Wronek. - 22/05/2005 09:17
Zawsze i Wszedzie Policja Jebana Bedzie. Ciesze się że przez prawie cała 2 połowe śpiewaliśmy Do Boju MKS... !! Pozdro dla tych którzy tam byli.
Odp: Jedziemy do Wronek. - 22/05/2005 09:52
Policja - Debile jak można było tak zachować ( nie będe pisał co kto był ten wie)
Wyjazd ogółem fajny . doping też bardzo dobry , trzeba zobaczyć jak to w tv wyglądało mecz Pogońi jest w poniedziałek o 16 a dzisiaj o 11 35 powtórka ligi+
Pozdro dla tych co byli ;]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.