Odp: Puchar Polski - 13/08/2009 22:49
Dobra nie chwalcie kurwa dnia przed zachodem słońca Nie będą zapierdalać tyle kilometrów, żeby się przed nami położyć
Odp: Puchar Polski - 14/08/2009 00:12
Jestem zszokowany tym co pokazałeś i aż wszedłem na kilka portali piłkarskich (wchodze na ruski rok tam) bo z niedowierzaniem patrzę co się stało, że było losowanie PP. Sęk w tym że od dobrych 10 a nawet 15 lat w 99% przypadkach trafialiśmy (i nie tylko my) w PP mecze albo ze zgodami albo bardzo bliskie. Tym razem "leśne ludki" nieżle namieszały, choć i tak uważam, że po przejściu Motoru czeka nas mecz z Legią
Pisząc to co napisałem: "To nie było losowanie....to był jeden wielki przekręt...Ale cóż dziadki już Nas do tego przyzwyczaili. " miałem właśnie to namyśli...dzięki, że to wrzuciłeś
Pisząc to co napisałem: "To nie było losowanie....to był jeden wielki przekręt...Ale cóż dziadki już Nas do tego przyzwyczaili. " miałem właśnie to namyśli...dzięki, że to wrzuciłeś
W niemczech kazda runda pucharu jest transmitowana w TV, dlaczego takie cos nie moze miec miejsca u nas?
W niemczech kazda runda pucharu jest transmitowana w TV, dlaczego takie cos nie moze miec miejsca u nas?
Najpierw nich zaczną transmitować ekstraklasę w ogólnodostępnej telewizji.
Odp: Puchar Polski - 14/08/2009 20:33
Podaj przykład choć jednej konkretnej ligi piłkarskiej na świecie, która jest stale transmitowana w ramówce publicznej stacji. Zresztą gdyby nie kasa od canal+ to połowa klubów ekstraklasy już dawno przestałaby istnieć lub tułała się po II lub III lidze. Jakkolwiek śmieszne jest to, iż tvp nie stać nawet na magazyn piłkarski z prawdziwego (Szybka piłka to przecież kpina) zdarzenia choć z drugiej strony dobre i to bo jeszcze niedawno osoby nieposiadające cyfry nie mogły obejrzeć nawet bramek.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.