Odp: Puchar Polski - 11/08/2009 17:53
Binkowski siedem razy wyciągał z sieci, ale pamietajmy ze Janukiewicztez sie nie popisał (chyba, ze w drugiej polowie gral Pyskaty, ale wątpię). Wygląda na to, że drwiny Gorzowian z tego transferu nie były bezpodstawne niestety....
Generalnie wielkie brawa za ambicją i wielką klasą, bo tylko klasowe druzyny potrafią wygrać mecz ze stanu 1:4. Pewnie wyszlik niezbyt skoncentrowani i zlekceważyli rywala, ale co tam...jest awans i szansa na ciekawa przygodę w PP. My mamy chociaz co wspominać. Kto by pamiętał o jaikims 2-0 z Kotwicą, a tak...tworzy się historia
Odp: Puchar Polski - 11/08/2009 17:55
Swoja drogą nasze forumowe "ekspierty" piłkarskie chyba troche myliły sie co do Rogalskiego. Dziś bramka i astysta w jego wykonaniu
Wielkie Brawa dla zawodników za walke!
Oby tak w kazdym meczu
mnie i tak ten chłopak nie przekonuje jakoś w przeciwieństwie do Witomskiego z Nielby. Już wolę by zamiast niego grał Wólkiewicz albo Rydzak- przynajmniej nasi
Odp: Puchar Polski - 11/08/2009 18:09
a skad u nas ten Petrik jakos przespalem jego glosny transfer! szkoda ze nie dojechalismy na mecz stanelismy w Trzesaczu i fura nie chciala wspolpracowac dalej
Odp: Puchar Polski - 11/08/2009 18:12
Nie mogłem śledzić meczu na żywo. Pierwsza myśl, jak zobaczyłem stat kolesia na gg: "PP Kotwica 5:7 Pogoń " - pewno po karnych...
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Puchar Polski - 11/08/2009 18:16
POGOŃ WALCZĄCA POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA!!!!!!!!! BRawo!!!! Naprawde balam sie ze to koniec naszej przygody z pucharem polski.. a tu taka ambicja do końca Oby tak w sobote Jeszcze raz Wielkie brawa Dzieki!
Rogalski super grajek,zobaczycie jak się jeszcze trochę ogra z zespołem,osobiście jestem za parą napastników Dziuba-Prędota...Ola przesunąć do pomocy...
mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
Odp: Puchar Polski - 11/08/2009 19:01
Niestety Janukiewicz jest tak cienki jak Binkowski w natępnej rundzie out. Koniecznie będzie trzeba sprowadzić jakiegoś dobrego bramkarza bo Pyskaty też nie jest za dobry a do tego jest jeszcze wiekowy.Kazady niestety nie popisał się w tym meczu i w takiej dyspozycji nie powinien znajdować się w 16 meczowej a jak będzie tak cieniował dalej to w następnej rundzie będzie musiał poszukać sobie nowego klubu.
Odp: Puchar Polski - 11/08/2009 19:14
Khady i Janukiewicz cienko. Rogalski pozytywnie. A jak zagrali inni kandydaci do 1 składu: Przytuła, Petrik, Wróbel, Rydzak? Ciekawe czemu Hrymowicz nie dostaje szansy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.