Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 19:55
Edi prawie jak.... Ronaldinho hehe......... szkoda tak myslalem ze Edi bedzie strzelal i ze nie strzeli, czemu on :?:
Byl Divecky Kaziu ...... a zreszta
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 19:58
jak sie nie strzela karnego to po kiego pchać się dalej w ten PP? Pogoń piłkarsko jest cienka jak dupa węża, co udowadnia permanentnie. czas na zmiany, najlepiej zanim obudzimy się w 2 lidze i będzie pizda na maxa...
update:
przegraliśmy. choć meczu nie widziałem to po tym co było z Arką, KSP, Bełchatowem i Odrą śmiem twierdzić, że zasłużenie...
czy my się, k***a, doczekamy kiedyś choćby europejskich pucharów, czy już tak co roku będzie rzeźbienie w gównie i walka o utrzymanie?
frustracja.
pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez: - papa gamoniu! -, 22 listopada 2005, 20:04 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 20:04
ALE KOMPROMITACJA!!jAKI WSTYD NA CAŁĄ POLSKE Z 2 LIDOWYM ZESPOŁEM.nie strzelić karnego.Tak nażekali na sędziów ze nie dają karnych a teraz jak się dostanie to się nie strzela.PANIK CO ŻEGNAMY
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 20:11
Z próżnego i ....Salomon nie naleje więc .... nie mówcie że Edi ....że Panic poprostu ta drużyna jest cieńka.....i tyle w temacie.
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 20:21
Co za szmaciarze, takiej beznadziejenj rundy w Szczecinie jeszcze nie bylo... Dobrze ze to juz koniec...banda pseudokopaczy i patalachow, wkurzyli mnie niesamowicie;[
... zapomnialbym pozdrowic naszego reprezentanta, wiec... wypierdalaj do tej wisly! jak sie chce przechodzic obok meczu to przynajmniej trzeba stwarzac pozory, a kazmierczak nawet tego nie potrafi
Ostatnio edytowany przez: chrisxx, 22 listopada 2005, 20:27 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 20:22
niestety...tak sie stało i nic sie na to nie poradzi...ja bym nie winił Ediego...nie wyszło mu i tyle...gdyby grali lepiej ten karny nie miałby znaczenia wogole
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 20:47
Na temta gry Portowców się nie wypowiem bo nie mogę ale jednak słuszna jest zasada, że faulowany nie powinien strzelać karnego....
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 20:49
To co grał dzisiaj Kaźmierczak to totalne dno, zero ambicji, zero zaangażowania, totalna olewka kibiców, trenera. Najlepsze rozwiązanie to niech pogra w rezerwach.
Panik- niestety jesteś słaby skoro nawet nie potrafisz zmobilizować kopaczy do wysiłku.
I co, nadal warto dopingować piłkarzyków, którzy mają kibiców za nic? Według mnie nie zasługują na to.
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 20:49
Tragicznie nie grali(mam na mysli ustawienie w 2 polowie) tylko poprostu brak im umiejetnosci.Kazmierczak gral jak Tralka czyli wiadomo jakKarnego nie bylo..2 polowa wygladala tak jak w hokeju..byli zamknieci na swojej polowie i atak pozycyjny,czyli o kant dupy rozbicPozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.